VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BEBISRUTINER & ÖGONFRANSKÄRLEK

Vi körde en repris av gårdagsnatten och jag som bara älskar rutiner hoppas ju att det är en ny rutin. Men man vet såklart aldrig med bebisar. Läste att man ska inte försöka få dom till rutiner innan de är två månader, men därefter kan man hjälpa dom mot en bättre nattsömn för då är de liksom mer redo för just natt och dag. Typ ha samma procedur vid samma klockslag inför natten. Om man matar på natten ska det skilja sig mot dagen och vara så tyst och mörkt som möjligt, inte byta blöja om det inte behövs osv. Exakt så har jag gjort med båda barnen tidigare så det kändes skönt att läsa att det är ett bra tillvägagångsätt. Eller ja det är klart, det jag tycker är bra behöver ju inte du tycka är bra förstås haha. Men alltså att hjälpa dom in i bra kvällsrutiner med pyjamas och mat vid samma tid på kvällen och sen när jag går upp på natten tänder jag minimalt med lampor (nu har vi haft en liten tänd i vardagsrummet hela natten och alla fönster hjälper till en hel del, även fönstret i badrummet som gör att man kan se även i nattljuset).


Idag väntar ännu en solig dag så vi ska försöka vara ute så mycket som möjligt idag med! Igår blev det tre prommisar – en för oss själva, en med Karin efter lunch och en med pappan efter han slutat jobbet.





Att vakna med såna här fransar är L O V E L Y !!! Om ni bor i Jönköping och vill ha de finaste fransarna ska ni gå till Jasmina som nu har bytt lokal. Såhär ser mina fransar ut efter tre veckor.


Kramkalas!


Kommentarer


  1. Pärlan 12 april, 2016 on 12:35 Svara

    Håller helt med dig! Fransar är så sjukt skönt så har man en mindre sak att tänka på varje morgon 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna