VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NY SÖNDAGSAKTIVITET

Söndag och hos oss väntar fotbollsträning om en stund. Elion fick plats i laget han velat joina och idag är det dags för första träningen! Påsk och sista innebandyträningarna kom emellan. Ska bli så kul att se! Sen följer han med oss hem för mammavecka. Så i morgon väntar en ny utmaning, med två bebisar och skollämning mitt i deras vakna-äta-tider. Jag är faktiskt lite orolig för logistiken kring det men samtidigt brukar ju det mesta lösa sig på ett eller annat sätt. Och detta är ju ändå inga konstiga saker eller något  som kan gå tokfel direkt. Mest kaosvarning bara hehe…
 




  


Igår gjorde vi en familjeaktivitet som vi båda gillar – tog en promenad, pausade för lunch och sen promenad hem igen. Det är så mysigt, att bara strosa och ta det som det kommer. Bytte ett plagg Aston fått som han redan hade också, byxorna blev till två pyjamaser istället. Och jag spanade lite snabbt på Michael Korsväskor, tänker köpa en axelremsväska för presentkortet jag fick från M.




  


Sallad fick det bli! Ett mer hälsosammare liv väntar oss nu igen känner vi båda. M går all in med totalt godisstopp medan jag kommer begränsa det till helger, är inte redo för mer än så haha. Kanske kommer när jag får sova bättre igen ;).







Det blev Astons premiär bland såhär mycket folk, man är ju minst sagt lite nojig med alla baciller och sjukdomar men vi tror på försiktighet och att fortsätta leva ungefär som vanligt. Men springa på köpcenter kommer kanske inte ske lika regelbundet som tidigare, för ett tag. Oftast åker vi iväg bara jag eller M för att hålla Aston ifrån stora folksamlingar såhär första tiden.


Dusch för mamman nu, hoppas den gör underverk och får mig piggare! Inatt har jag sovit minimalt pga både M som haft ont i ryggen (han gick faktiskt och la sig i soffan till slut) och Aston som inte riktigt kommit till ro och sov väldigt oroligt mellan 23 och 04 när han ville äta. Tur jag fick en powernap igår precis efter Idun gått och lagt sig iaf :). Och Idun har börjat sova bättre igen! Tjugo över sju vaknade hon idag. Alltså tänk om hon är förbi den här perioden med orolig nattsömn? Utvecklingsperioden kanske är förbi nu? Ja vi hoppas men vågar inte ropa hej ännu.


Kram!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna