VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄSTAN NYKÄR

Det blev en extra mysig eftermiddag idag. Efter en dag ifrån varandra längtade jag verkligen efter M haha, känner mig som en nykär tonåring ibland. Men vi har ju bara varit tillsammans i drygt 2,5 år så ganska nykära är vi ju ändå. Vi startade vår eftermiddag tillsammans med en promenad! Känns skönt att ha fått så mkt frisk luft idag, inte för att jag behöver det för att sova gott just nu ;)… När vi landat i soffan efter middag kom en störtskur ute och M tände en brasa medan jag vilade i soffan med Aston. Ja vi softade alla i soffan länge, Idun blev febrig och gnällig så det kändes som det enda rätta. Kan biverkning av vaccinet komma så snabbt? 


  


M tycker det är skönt att jag inte är gravid längre tror jag för nu får han tända brasa igen. Var ju så jäkla varm med Aston i magen mot slutet så höll på att avlida när han gjorde det vissa morgnar. Så totalt olikt mig som annars fryser jämt och ständigt!


Nu ska jag ta på mig myskläder och fortsätta soffmyset i soffan med ett barn mindre. Njut kvällen du med, vad du än hittar på. Kram! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna