VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KALAS & HÄRLIGA MINNEN



Dagens kalasoutfit bestod av topp från Kappahl. Tror den kommer sitta bättre med tiden, i takt med att min kropp återgår till sitt mer vanliga jag utan gravidkilona kvar 😉






Lillebrors outfit var speciell för mig, nämligen kläder som Elion hade för 6 år sen. ”Skjorta”, fluga och väst. Idun fick byta om till sin tyllbody som vi tycker är såå fin men som nu börjar bli för liten.







Utanför magen i snart tre veckor (!). Inatt för tre veckor sen gick vattnet… Alla dessa minnen från de dagarna. Jag lovar på heder och samvete att min förlossningsberättelse ska bli klar nu i veckan haha. Har faktiskt skrivit det mesta på den men inte kommit till slutet eller läst igenom.







Farmor och farfar med barnbarnen på Ns 35-årskalas




 


Lilla lillebror i farfars stora trygga famn. Vilken tur att få vara så älskad från så många från första stund! Det borde vara en självklarhet för alla barn.




Vi gick dit och hem men M fick låna brorsans bil för att åka hem och hämta kläder till Idun innan vi kunde traska hemåt pga en liten olycka och inga reservkläder i skötväskan. Ooops! Hem kom vi till slut och då gick allt gått i ett med hungriga barn som snabbt blev hungriga igen (kändes så iaf) och som sen skulle nattas (den ena av dom). Sen skulle jag klippa M när Idun somnat och det gick bra en stund med Aston i babysittern, men efter ett tag blev han ledsen. Lilla gubben som bara vill vara nära. Alltså jag är rätt cool som bebismamma måste jag säga, men när jag står med sax i någons hår och min nyfödda bebis blir ledsen är jag inte så cool längre haha. I alla fall inte lika bra med saxen! Så vi fick pausa såklart. Och sen hade jag Aston i bärselen resten av tiden. När & Fjärran med New York som en av destinationerna var på TV:n under tiden och det var vi självklart tvugna att fick pausa ytterligare för. Vilka minnen där också. Staden där vi gifte oss för snart 7 månader sen! Jag har ju skrivit det innan och det är verkligen så, att hade vi inte haft våra bröllopsbilder därifrån hade jag nog knappt inte trott att det var sant. 😉



lovebyemelie_evelina-magnus520webb


Foto: Emelie Ohlsson / Love by Emelie


Kommentarer


  1. Elin 29 mars, 2016 on 23:13 Svara

    Vart kommer din brudkläning ifrån? Den är såå fin ?

  2. Elin 29 mars, 2016 on 23:13 Svara

    Vart kommer din brudkläning ifrån? Den är såå fin ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna