VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARTIDER HEJ HEJ!

Godmorgon påskdagen! Vi ska äta påskmiddag idag istället eftersom tiden rann iväg igår. Killarna byggde upp studsmattan bland annat så vi hämtade faktiskt pizza till middag hehe. Men idag så! M har förberett en Jansons precis och sen rullar vi köttbullarna precis innan vi äter.



Och så har vi ändrat till sommartid! Blir ikväll det märks av på barnen kanske? Nu på morgonen blev det ju bara att de sov en timme ”längre” hehe. Igår var jag ganska ledsen och besviken mest hela dan (av anledningar som jag inte vill dela med mig av) men idag känns det bättre igen. Kan man skylla på hormoner fortfarande haha? Oavsett – idag blir en bättre dag!!




Igår när jag och Aston la oss i sängen och tittade på varandra dröjde det inte länge innan de andra små trollen joinade. En som spelade fotbollsspel på iphonen och en som precis lärt sig klättra upp i soffan men ännu inte sängen.


De där spegeldörrarna har vi sagt att vi ska göra någonting åt sen vi flyttade in för 9 månader sedan men det har inte prioriterats direkt. En dag snart kanske, we´ll see… 😉


KRAM


Kommentarer


  1. Jennifer - Ännu en bebisblogg 27 mars, 2016 on 14:09 Svara

    Mysigt 🙂 så söt Idun är!

  2. Jennifer - Ännu en bebisblogg 27 mars, 2016 on 14:09 Svara

    Mysigt 🙂 så söt Idun är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna