VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI BÖRJAR VÄNJA OSS VID LIVET SOM FEM

 Onsdag är det idag va? Noll koll på dagarna just nu men Elions skola hjälper till något hehe. Igår somnade jag i soffan precis som de senaste tre kvällarna. Så inte likt mig, men förkylning och bebismatning gör mig såklart trött. Men Aston äter kring 23 och sen kring 04 så det är bara tacka och ta emot och hoppas det håller i sig, det ger mig lite hopp inför Ms jobbstart ändå för de timmarna kan man klara sig på rätt bra på ett tag framöver.


Vårsolen som värmt oss de senaste dagarna är någon annanstans idag men vi håller tummarna för att regnet i alla fall ska hålla sig undan under vår promenad om en stund. Ska gå förbi Kappahl och byta kläder som Aston fick i present av farmor och farfar, som han redan har exakt likadana och i samma storlek hemma. Altanbygget är helt färdigt här hemma nu sedan någon dag tillbaka, det sista som kom på plats var en ramp på ena kortsidan för att kunna köra upp dubbelvagnen. Ska självklart visa slutresultatet! Hur som helst är det skönt att ha M tillbaka med oss igen, även om han ju var nära när han byggde utanför också. Men att gå promenader tillsammans, bara det är lyxigt att få göra även på vardagarna!

Lillebror och Storasyster ger oss massa massa mys varje dag (och vi dom!) och det är SÅ fint att se Idun vinka, klappa på, pussa på och le mot sin lillebror. Men man får förstås vara med för hon är samtidigt i en period när hon testar gränser väldigt ofta och Aston är ju rätt ömtålig. Hon har en lite tuff period just nu och vi känner inte riktigt igen henne, men det är såklart inte konstigt med tanke på att hon som haft full fokus helt plötsligt delar tiden med en till. Elion är hon ju så van vid, och han är stor och klarar sig mycket själv. Och hjälper till att leka med henne! Aston är ju bara beroende av mamma och pappa på ett helt annat sätt som bara nyfödda och bebisar kan vara.


Kram!


Kommentarer


 1. Diana 23 mars, 2016 on 11:18 Svara

  Vad härligt det ser ut med bebis igen. Vad mysigt. Och bilden på finaste barnen, jag dör.

 2. Diana 23 mars, 2016 on 11:18 Svara

  Vad härligt det ser ut med bebis igen. Vad mysigt. Och bilden på finaste barnen, jag dör.

 3. My 23 mars, 2016 on 12:08 Svara

  Hej. Funderar på stt få till nån köksö i vårt lilla hus. Den ni gjorde blev så fin och skulle vara en perfekt lösning. Funderar dock på om det skulle få plats hemma hos oss. Vad är det för bredd på er köksö och vad är bredden på öppningen mellan köksö och väggen? Hur upplever du öppningen? Skulle det fungera med smalare öppning eller blir det osmidigt att passera då? Tack för en fin blogg med många inspirerande tankar och bilder.

  • Evelina 27 mars, 2016 on 08:07 Svara

   Hmm måste fråga M om det! Återkommer 🙂 kram!

 4. My 23 mars, 2016 on 12:08 Svara

  Hej. Funderar på stt få till nån köksö i vårt lilla hus. Den ni gjorde blev så fin och skulle vara en perfekt lösning. Funderar dock på om det skulle få plats hemma hos oss. Vad är det för bredd på er köksö och vad är bredden på öppningen mellan köksö och väggen? Hur upplever du öppningen? Skulle det fungera med smalare öppning eller blir det osmidigt att passera då? Tack för en fin blogg med många inspirerande tankar och bilder.

  • Evelina 27 mars, 2016 on 08:07 Svara

   Hmm måste fråga M om det! Återkommer 🙂 kram!

 5. Erika 23 mars, 2016 on 20:37 Svara

  Så fina barn och namn! Vart kommer namnet Aston från? Alltså hur kom ni på det? 🙂

  • Evelina 27 mars, 2016 on 08:07 Svara

   Kan berätta det i ett inlägg snart 🙂

 6. Erika 23 mars, 2016 on 20:37 Svara

  Så fina barn och namn! Vart kommer namnet Aston från? Alltså hur kom ni på det? 🙂

  • Evelina 27 mars, 2016 on 08:07 Svara

   Kan berätta det i ett inlägg snart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna