VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄR VÅREN HÄR PÅ RIKTIGT NU?

Idag säger vi hej till ännu en solig dag! Åh vad härligt det är, ALLT blir så mycket bättre och roligare med solsken ute tycker jag.


Jag är uppe med båda barnen, bytte av M när jag och Aston gick upp så han fick gå och lägga sig en stund till. Vi är båda rätt trötta, framför allt pga vad som hänt senaste veckan såklart men också pga två bebisar som turas om att behöva oss nattetid. Idun sover fortfarande oroligt de flesta nätter och vaknar till ledsen nån gång. Det tar förstås ett tag innan vi alla vänjer oss vid att ha vår älskade Aston här, även om han samtidigt redan är så självklar. De första nätterna vaknade jag heeela tiden utan att han gjorde det. Men jag behövde liksom titta på honom, se så han hade det bra, vänja mig vid honom. Nu har jag börjat slappna av lite mer på nätterna.IMG_0855

Alltså de där första omedvetna leendena… Man smälter ju oavsett!


För en vecka sen vaknade vi upp på BB efter att bara ha känt varandra några timmar… Så många minnen som jag börjar smälta nu och jag ska skriva ner förlossningsberättelsen snarast medan det fortfarande är färskt i minnet.


Kram/EKommentarer


 1. Milla 17 mars, 2016 on 09:58 Svara

  Sån liten sötnos

 2. Milla 17 mars, 2016 on 09:58 Svara

  Sån liten sötnos

 3. Marie 17 mars, 2016 on 11:10 Svara

  ? vilken sötis

 4. Marie 17 mars, 2016 on 11:10 Svara

  ? vilken sötis

 5. Suzanne Zehlander 17 mars, 2016 on 19:47 Svara

  Åh jisses, jag blir alldeles ”sjuk” av alla foton på Aston!!

  • Evelina 18 mars, 2016 on 10:38 Svara

   Hihi ja bebisar alltså…. BÄSTA!

 6. Suzanne Zehlander 17 mars, 2016 on 19:47 Svara

  Åh jisses, jag blir alldeles ”sjuk” av alla foton på Aston!!

  • Evelina 18 mars, 2016 on 10:38 Svara

   Hihi ja bebisar alltså…. BÄSTA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna