VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA VECKAN SOM FEM

Hej måndag och första veckan med tre barn i huset!


Storebror är i skolan, M och Idun följde honom dit medan jag och Aston fick ligga kvar i sängen. Ljuvligt! Vi försöker dela upp oss lite med de minsta barnen framför allt, jag är mest med Aston förstås men försöker få tid även med Idun så att det är så mycket ”vanligt” som möjligt med henne. Vällingmys på kvällen till exempel. Att M tar morgnarna med henne är ju också som vanligt eftersom han gjorde det under graviditeten så att jag fick vila en stund extra på morgnarna då också ;).


Från idag tidig morgon märker jag stor skillnad på Aston, han är mer vaken längre stunder och mer ”med”. Jag blir alldeles förtrollad av att se honom i ögonen och tänka att han är MIN. Ja Ms också förstås, men det är liksom HAN som låg i min mage för bara några dagar sen.




IMG_0819


Leker på Iduns rum gör vi förstås som vanligt och ni får inte missa lektältet från Alice & Fox som nu finns till superpris i och med Jollyfesten hos Jollyroom.




IMG_0820


De stora gosedjuren har barnen fått de senaste dagarna, kaninen fick ju Idun i ettårspresent och vi var bara tvugna att köpa det stora lammet också som vi väl kan säga att Aston fick i födelsedagspresent. Perfekta att ha där inne tills de får större sängar, istället för kuddar.


Nu ropar lilleman! Kram sålänge!



Kommentarer


  1. Kirsi 14 mars, 2016 on 10:57 Svara

    Åh vad mysigt ?
    Tänkte höra vart du köpt de fina Nallarna? Dom är ju ljuvliga ???

  2. Diana 14 mars, 2016 on 11:14 Svara

    Vad härligt att ni är så många i familjen nu, låter så härligt och mysigt. Förstår knappt att du är tre barns mamma. Otroligt härligt. Grattis ännu en gång vackra Eve. Det var verkligen bra gjort. 😀
    Fint rum också. Mysigt

    • Evelina 15 mars, 2016 on 11:01 Svara

      Tack snälla du!
      Kram

  3. Anna 14 mars, 2016 on 11:31 Svara

    Självklart väldigt mysigt och kul för er, men kan samtidigt inte låta bli att tycka synd om Elion. Min sambo hade nästan exakt en sån uppväxt med delade föräldrar och nya syskon hos mamman, och han berättar ibland om utanförskapet och den dåliga kontakten med syskonen kontra vad de har med varandra som helsyskon (än idag som vuxna). Trots att mamman gjort allt & alltid varit kärleksfull. Är nog oundvikligt tyvärr :/

    • My 14 mars, 2016 on 11:54 Svara

      Det är väl inte alls oundvikligt. Jag har vuxit upp med delade föräldrar, båda mina föräldrar skaffade barn med sin nya vilket för mig resulterar i 4 halvsyskon som jag har jättebra och härlig kontakt med. Det blir väl vad en gör det till, eller vad föräldrarna gör det till. Mina har verkligen försökt och jag har aldrig känt mig utanför. Så det är väl från familj till familj och vilka som är inblandade.
      Eve med familj verkar ha stor medvetenhet och sätter alltid barnen först så det kommer gå hur bra som helst!

      • Evelina 15 mars, 2016 on 11:01 Svara

        Vi gör vårt bästa och det är ju det enda man kan göra <3
        Kram!

    • Elin 14 mars, 2016 on 11:58 Svara

      Det beror säkert mycket på hur man själv är som person, är man känslig och lite orolig själ som behöver mycket trygghet kanske man omedvetet skapar en ‘jag’ och ‘dem’ känsla. Jag vet inte.. Men jag tror det är det sista man behöver höra som nyförlöst iaf. Man oroar väl sig tillräckligt ändå om hur sina barn mår/känner oavsett om man bor med barnens pappa eller inte.

    • Evelina 14 mars, 2016 on 12:49 Svara

      Ja och sen finns det ju många som växer upp i kärnfamiljer (som iofs inte är normen nu längre) och som ändå mår dåligt och dessutom känner ett behov av att trycka ner andra (typ lite som jag får känslan är meningen med din kommentar).

  4. Marie 14 mars, 2016 on 12:20 Svara

    Sånt där en kan tänka men man håller munnen stängd. Det är väl allmänt hyfs? Tror knappast du hade vågat säga det till din nyförlösta vännina. Oförskämt enligt mig.

    Gör om, gör rätt ?

    Grattis E!

    Kram

    • Evelina 15 mars, 2016 on 11:00 Svara

      Faktiskt!
      Tack snälla 🙂
      Kramar

  5. Sara 14 mars, 2016 on 12:28 Svara

    Ni är en fantastisk fin och go och kärleksfull familj=) Åh vad jag längtar tills det tar sig för mig också, vet att jag skrev och berättade om att jag var tidigt gravid för en månad sedan, men det blev tyvärr missfall, men nu har jag haft en mens och till helgen är det ägglossning(tror jag) och vi får göra nya försök=)
    Jag älskar hur du klär Idun, du har en fantastisk smak:D
    Ha det så mysigt med eran nya bebis:D

    • Evelina 15 mars, 2016 on 11:00 Svara

      Åh håller tummarna för er!!!
      Kram och tack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna