VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HIPP HURRA FÖR IDUN IDAG!

Ja idag blir vår älskade tjej 1 år! Lillebror var ju beräknad idag men jag hoppades verkligen på att han skulle komma innan så att vi hade fått åka hem fråm BB och vara med dagens huvudperson på hemmaplan. Känns som att vi har fått tre bonusdagar med lillebror också.


LYCKLIG, STOLT och KÄR i livet är jag idag minst sagt.
IMG_0680


IMG_0646


Presenter och sång fick ettåringen på morgonen såklart


Natten har gått väldigt bra, Aston ville äta vid halv ett och sen vid fem och däremellan sov han i babynestet, på mitt bröst eller brevid mig. Allra bäst sov han när jag låg på sidan med honom brevid. Jag också. Och att få somna i Ms famn efter två nätter på olika håll… Så himla, himla mysigt!! Pappan i huset gick upp när Idun vaknade och sen väckte dom mig en timme innan vi skulle vara på BB igen. Lilleman var väldigt gul igår så det blev en extra koll pga det. Men allt såg bra ut och nu är vi hemma igen! Vi körde förbi farmor och farfar på hemvägen så att de fick gratta Idun och titta på Lillebror, de har nämligen blivit förkylda så vi väntar med hembesök från dom.


Planerna är besök av Ms bröder med flickvänner senare i eftermiddag, köpa några plagg i storlek 50 till Aston (fick inte åka iväg igår för M sa att jag skulle sova med Aston och sen lagade han god middag = bättre idé!) och sen bara fortsätta mysa i bebisbubblan. Älskar, älskar bebisbubblan! Men, det är såklart väldigt ovant med två bebisar och jag är tacksam för att M kommer vara hemma med oss i 2,5 vecka ungefär (tack vare påsken och lite flextid).


Kommentarer


 1. grattis tjejen

 2. Milla 12 mars, 2016 on 11:58 Svara

  Vilka underbara bilder och äskar att kanin o idun e lika stora haha. Stort grattis sötnosen på din dag

 3. Maddo 12 mars, 2016 on 12:21 Svara

  Hurra för Idun! Grattis Lill-tösen. ?
  Minns denna tid för ett år sedan så väl i fin blogg eftersom att jag sjölv var höggravid med bf 20 mars… Men den 5 april kom hon.
  Härligt att du njuter av livet ❤️

 4. Louise 12 mars, 2016 on 14:20 Svara

  Åh grattis både till Idun på sin första födelsedag och till er alla att fina lillebror har kommit 🙂
  Så speciellt med en nyfödd hemma. Njut njut njut!
  Kram

 5. Emmelie 12 mars, 2016 on 15:39 Svara

  Grattis fina storasystern!!!!

 6. Sofie 12 mars, 2016 on 20:14 Svara

  Grattis söta Idun!!

 7. Alexandra 12 mars, 2016 on 20:27 Svara

  Grattis Idun! ??????

 8. Matie 12 mars, 2016 on 22:42 Svara

  Pappan här var hemma nästan tre månader med oss, verkligen så härligt. Slapp allt vad tvåbarnschock heter pga det tror jag ;). Lyxigt att vi faktiskt kunnat göra så. Och att han nu (bebis är 10 mån, dottern tre år) är hemma två dagar varje vecka är såååå skönt och mysigt för hela familjen 🙂

  Stort Grattis till Idun också, storasyster och ett år! ❤️

 9. Elin 12 mars, 2016 on 23:11 Svara

  Grattis Idun! <3 Hoppas hon haft en alldeles underbar födelsedag 🙂

 10. Paulin 13 mars, 2016 on 11:17 Svara

  Stort grattis till Idun!

  • Evelina 15 mars, 2016 on 11:05 Svara

   Idun tackar för alla grattis!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna