VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WHAT!?

Trodde knappt mina ögon när jag gick på toan vid halv sex och såg att det var alldeles vitt utanför… Och det snöar fortfarande! Våren som kändes så nära, men liiite tidigt ännu kanske 😉


Kunde inte somna om och sen vaknade Idun i samma veva som M skulle upp till jobbet strax innan 06 så då gick vi också upp. Så himla skönt att hon är frisk igen så hon sover bra på nätterna! Då tar jag hellre att hon vaknar tidigt. Inatt hade jag de första riktiga dags-för-förlossnings-känslor men nu är det lugnt igen. Bara en svag molvärk som är kvar i ryggen och det kan lika gärna vara från gårdagen när mitt bäcken inte alls var kompis med mig och nästan hotade om ryggskott. Så jag har lovat att ta det extra lugnt nu och försöka sitta på golvet så lite det går (inte helt lätt med krypande bebis!) för att ryggen ska få återhämta sig. Snart, snart dags för förlossning oavsett när starten blir.
lovebyemelie_evelina19webb


Nu har jag fått massa fler bilder från Emelie och jag ska bara försöka välja ut vilka ni ska få se.


La upp en tillfällig header också, bara för att få in gravidfeelingen ordentligt här inne nu på slutet 😉


Kram!


Kommentarer


 1. Linn 4 mars, 2016 on 08:48 Svara

  Såå vacker header!! Och den andra bilden också förstås 😉
  Stort lycka till när det är dags, det är en magisk tid ni har framför er <3

 2. Hjärtebarnsmamman ♥ 4 mars, 2016 on 10:58 Svara

  Ljuvliga bilder, Emelie är sååå duktig och du är jättefin <3 Hoppas ni får en bra helg =)

 3. Elin 4 mars, 2016 on 11:16 Svara

  Blir nästan avis, älskar att föda barn!! Lycka till när det är dags :) Så spännande!

 4. Camilla 4 mars, 2016 on 11:30 Svara

  Verkligen vackra bilder!

 5. Annika 4 mars, 2016 on 13:50 Svara

  Vilken mysig tid ni har framför er med en nyfödd lbebis i huset. Det är verkligen något speciellt att fä lära känna en helt ny liten människa!

  Efter andra barnet kände jag mig helt klar med bebisar, hade alltid trott att jag skulle få tre och ibland kan jag titta avundsjukt på de som har tre mirakel. Men i mitt hjärta var jag bara helt klar när nr två kommit och gjort familjen komplett.

  Njut :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna