VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GOSIGASTE ETTÅRSPRESENTEN

Sängen kallar efter några avsnitt Revenge och popcorn i soffan med M. Har en nerv i kläm fortfarande så soffan är egentligen inte alls bra men jag tror det blir bättre snart om jag slutar bygga möbler på golvet ;). Känns som att Idun är på bättringsvägen iaf för hon har ätit lite mer idag, så nu hoppas vi att sömn inatt gör susen!


Imorgon hämtar vi storebror på skolan för en eftermiddag, kväll och morgon tillsammans. Innebandyträning på schemat. Det är så mys och värdefullt att få tid tillsammans även på veckorna när han är hos sin pappa.
  


Jag smet iväg en stund efter middag innan, köpte en ettårspresent (till Idun) som ni ser här ovan (dör lite så söt den är) på jobbet samt shoppade småsaker på MIO… Tavla till Iduns rum, skylt och affisch till mitt kontor, dricksglas och lite annat ”onödigt”.


Nighty! Sov så gott alla ni fina som läser <3


Kommentarer


 1. Thiff 2 mars, 2016 on 08:46 Svara

  Åh vilken fin kanin! Vet en liten kille som skulle bli glad över en likadan, får jag fråga var den är köpt? 🙂

  • Evelina 2 mars, 2016 on 08:49 Svara

   Ja den är HELT fantastisk! Finns på Babypoffsen/Lekia 🙂

 2. Thiff 4 mars, 2016 on 09:20 Svara

  Tack för svar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna