VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LITEN SJUKIS

Vår stackars lilla Idun är fortfarande sjukis. Sovit bra inatt fram till 05 i alla fall men sen släppte alvedonen så då blev det jobbigt igen. Vill inte äta men får i sig lite smoothie och vatten emellanåt. Vi lyckades somna om på soffan när pappan i huset hade gått till jobbet, först bara grät och grät hon, men sen kastade hon sig bakåt på en hög med kuddar och däckade. Nu sover hon igen och jag hoppas att hon när hon vaknar har mer matlust!


Att hon är sådär otröstlig som hon var i morse är väldigt ovant för oss, detta var tredje gången i hennes liv tror jag. De två första gångerna var när hon var nyfödd liten bebis med ont i magen då hon var helt förtvivlad i en timme eller två. Men, trots feber och världens snorigaste näsa är hon ändå gladaste bebisen för det mesta. Älskade lilla vän. Nu får du se till att bli frisk så att mamma kan åka in till förlossningen och föda lillebror 😉





Och vad hon har växt!? Sist hon provsatt på sin Mini Speeder nådde hon inte ner till golvet!?


Tänk att hon fyller ETT ÅR nästa lördag? Förstår inte riktigt. Samtidigt som det känns som att hon funnits hos oss för alltid. Det blir inget stort ettårskalas som Elion hade även om det hade varit jätteroligt, men med en beräknad förlossning på exakt samma dag vågar man liksom inte planera så stort haha… Men kalas blir det såklart, vi vet bara inte riktigt när. Varken Elion eller Idun är döpta och då tycker jag det känns kul att fokusera på ettårsdagen istället!

 


Kommentarer


  1. krya på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna