VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRÖTTSHOPPING!

ells_0108822_M


Tröttshoppade (det nya tröstshoppandet ni vet)(perfekt ursäkt när mannen ser att man handlat något, då kan man skylla på att man typ gjorde det i sömnen)(fördel om man inte har en blogg som han läser då förstås, så mer ett tips till er andra) en ny sängkappa innan! Fast i vitt då förstås.


Har saknat vår gamla sedan den rensades bort. Många sängkläder rensades bort efter silverfiskattacken… Visst att det går att tvätta men nej, det räcker faktiskt inte när det känns som att det kan ligga kvar några äckel i så stora tyger. Dessutom var den gamla sängkappan 180 cm så dags att ha en i rätt mått till vår 160 säng. Sängen som mer och mer känns lockande att byta ut med tanke på att det snart blir en bebis till i huset hehe…



Kommentarer


  1. Frida 25 februari, 2016 on 17:21 Svara

    Snyggt Evelina. Trademax har megabra sängar. Vi är så nöjda med vår. Igår fick vi reda på att det bor en frisk liten flicka i min mage som kommer i sommar. Lyckan är total! Shoppade fina bebbe-kläder i em. Bland annat ett par turkosa glass-leggings på Kapphal. Har du sett dem? Tänkte på till din Idun eller din kommande bebbe.

  2. Karin B 27 februari, 2016 on 21:37 Svara

    Så fin sängkappa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna