VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HELLO NEW WEEK!

Det märks att vi är förkylda i familjen – M småsnarkar och Idun sover väldigt oroligt. Vilket leder till att jag sover sämre också ;). Jag är så otroligt lättväckt, hade nog aldrig kunnat dela mitt liv med någon som snarkar. På riktigt alltså. Det var liksom en grej jag frågade M i början, om han snarkade! Tur han sa nej och att det var sant 😉

 

Idag väntar barnmorskebesök och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite orolig. Det är en extrakontroll för SF-måttet som är anledningen så vi håller tummarna för att kurvan visar bättre idag.

 

Det jag ser fram emot mest i veckan är nog att min lillasyster kommer hit på onsdag! Hon ska leta balklänning och jag och Idun ska få vara smakråd. Jag kommer säkert gråta för att hon lär vara världens vackraste i allt haha.

 

Elion har sportlov men älskar att vara på fritids, och det är ju Fs vecka, så han ska ändå vara där (på fritids) varje dag som det ser ut nu. Men på fredag kommer han hit igen och är en extrahelg eftersom F ska åka iväg. Tror vi ska bowla på fredag för att göra något roligt, eftersom jag jobbar i helgen. Min sista jobbhelg på schema innan BF! 

larger

 

S M I L E – Något jag ska tänka på att göra lite extra idag för jag vet att det både gör mig och andra gladare. Att ha rätt inställning är A och O för hur dagen blir, det vet jag ju, men mina gravidhormoner kämpar emot många dagar. Såå skönt att det ändå har blivit bättre mot vad det var tidigare.

 

Kram till dig!


Annons

Kommentarer


 1. Suzanne Zehlander 15 februari, 2016 on 08:52 Svara

  Håller bägge tummarna för ett positivt och stigande resultat på SF-måttet idag!!
  Kram

 2. spiderchick 15 februari, 2016 on 09:55 Svara

  Pepp och kram till dig, håller tummarna att allt ser bra ut hos BM :)

 3. maria 15 februari, 2016 on 10:17 Svara

  Kram till dig och håller alla tummar och tår för att det blir en lugnande besök hos BM :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna