VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IDAG HAR VI…

Vi hämtade Elion efter skolan, lycklig efter att ha fått inviga sin hockeyhjälm och hockeytröja på dagens skridskoåkning. Frågade om han ville åka till lekstället på köpcentret innan barnmorskebesöket och det ville han!





Vi var rätt ensamma men barn kom och gick och Elion hittade snabbt en ny kompis. Idun var helt fascinerad och satt mest och kollade på allt och alla. Jag tycker hon påminner lite om tjuren Ferdinand just på grund av det – så nöjd och harmonisk av typ ingenting. Så himla söt. Lugn som en filbunke.





Sen åkte vi vidare till mvc och det blev ett litet ultraljud till och med, för att verkligen fastställa lilla huvudets status. Bebis är inte fixerad men har sjunkit ner och är ruckbar. Älskade gullunge därinne. Mamma din började minsann längta massor efter dig när hon fick se dig!


Därefter stannade vi till på ett fik för mellis (jag och Elion delade på en baguette och kaka och Idun åt en färdiggröt och några brödbitar) innan vi hämtade M på jobb. Strax efter 15 väntade nämligen ett möte angående fibern som ska dras in i vårt hus framåt våren, ska bli såå skönt!


Tänkte skriva mer om barnmorskebesöket senare men jag kan säga att det inte var helt lugnande för oroliga mig… Men ska försöka att tänka att allt är bra, det såg ju bra ut på det snabba ultraljudet även om det var just bara ett snabbt ett.


Kommentarer


  1. Fia 8 februari, 2016 on 18:23 Svara

    Allt är säkert bra! Det är nog få gravida som inte oroar sig. Jag är i V. 15 själv och tycker det är jätteroligt att följa dig som är lite längre gången. Så häftigt att det snart är dags för förlossning! Håller alla tummar och tår! Kram!

    • Evelina 9 februari, 2016 on 09:31 Svara

      Tack snälla! Kram

  2. Joysan 8 februari, 2016 on 18:29 Svara

    Tråkigt att det inte var helt lugnande besök hos BM, hoppas allt är ok med dig och lille A! Hihi, min Millie och din Idun verkar så lika i sättet att vara…känner igen jättemycket när du berättar om Idun. De är ju så otroligt söta när de bara sitter och tittar, man riktigt ser hur mycket de lär sig ”bara” av det…?

    • Evelina 9 februari, 2016 on 09:31 Svara

      Ja eller hur! Är Millie exakt lika gammal eller hur var det? Kram!

      • Joysan 9 februari, 2016 on 12:27 Svara

        Millie är född 1 februari så det skiljer någon månad på dem…?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna