VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ENERGIPÅFYLLNING DELUXE

Men hjälp vilken underbar dag! Sol och i princip vindstilla. Vilken kontrast mot de senaste dagarnas regn och storm! Tanka energi från solen är nog precis vad min trötta gravidkropp behövde så vi gick en lååång och luuugn promenad. Så länge jag går just långgsamt kan jag utan problem vara ute länge. Kände mig direkt gladare och något piggare. Mötte M efter jobb och träning och stod och väntade på honom i ungefär 10 minuter i en fläck som fortfarande hade sol på sig. Ljuvligt! Idun sov ungefär 30-40 minuter eller nåt sånt. Det blev ungefär två timmar ute i friska luften och på benen blev det idag också, siktar på samma imorgon då vädret ska vara samma.

 

 

 

Är fortfarande sådär nyförälskad i mina nya fransar, det är sån vardagslyx så det inte är sant.

 

Nu ska vi strax hoppa in i bilen och åka på fikadejt hos vänner som också väntar smått!

 


Kommentarer


  1. Sandra 3 februari, 2016 on 17:29 Svara

    Vad skönt slippa mascara på morgonen, ja det är ju inte sådär jättejobbigt men att alltid se lite sminkad ut gör att man ser piggare ut. Jag vågar inte ge på mig sånt, jag har så mycket problem med eksem så doktorn har sagt att jag inte ens bör ha mascara, och om jag har det måste det vara för känsliga ögon (vilket är det enda jag kan använda ändå, annars kliar och svider så in i skogen).

    Solen kan göra så mycket, vi var ute med. Åkte skidor och pulka, det var -13 men det var ändå rätt skönt. Jag ser fram emot då solen börjar värma och man kan få lite fräknar på näsan av att sitta på sparken och sola lite. Det är så skönt när man börjar känna solens strålar värma.

  2. Milla 3 februari, 2016 on 18:57 Svara

    jättefina fransar

  3. Jennifer - Ännu en bebisblogg 3 februari, 2016 on 21:21 Svara

    ja det har verkligen varit helt fantastiskt 🙂

  4. milla 5 februari, 2016 on 23:08 Svara

    Hur sköter man dom? ☺ använder man mascara eller inte? Annat smink runt / på ögonen? Är också sugen på att testa. Trött trebarnsmorsa som man är. Lite piffiga fransar kanske piggar upp lite! ☺ Har du vanliga eller volymfransar?

    • Evelina 5 februari, 2016 on 23:14 Svara

      Man behöver ingen mascara eller eyeliner alls, så himla underbart! Men nedre fransarna kan man såklart smeta på lite om man vill 🙂
      Annars är de väldigt lätta att sköta, det viktigaste är egentligen bara att inte utsätta limmet för oljeprodukter för då löses det upp.
      Och ja, detta piggar upp mig mest just nu for sure! Har singelfransar för ett mer naturligt resultat, vill man ha mer fylligt är det volym som gäller och man kan även blanda. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna