VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN LÖRDAG ELLER SÖNDAG TILL!?

 
   

Jag och min förstfödda älskling i biltvätten innan.


Tänk om helgerna kunde ha en extra dag? Det hade jag önskat. En dag mellan lördag och söndag. Eller så kanske det är lättare att införa såna här familjedagar oftare helt enkelt haha. Alltså dagar när vi verkligen är tillsammans allihop. Så himla mysigt! Göra ärenden tillsammans, spela boll, äta ute och bara umgås. Efter imorgon är i alla fall jaktsäsongen över och snart blir det ju långledigt i samband med lillebrors ankomst.


Efter shoppingturen med hela familjen åkte bara jag och Elion iväg en sväng. Tvättade bilen så att M skulle bli glad och köpte lördagsgodis. Det sistnämnda var huvudmålet hehe. Kände framåt kvällen ett stort behov av frisk luft och en promenad, så då tog jag med mig den minsta älsklingnen ut på en runda i vagnen. Himmelskt skön luft. Har börjat bli sådär ”härligt” gravidvarm som jag var även med Elion på slutet. Och lillebror måste ha fixerat sig, eller i alla fall sjunkit ner väldigt väldigt mycket i bäckenet, för nu kan jag gå nästan i normaltempo och det känns mer stabilt i bäckenet igen liksom.


I skrivande stund monteras badrumsskåp och minsta barnet sover. Innan Elion ska sova blir det en omgångar Fia med knuff! Det är rätt skönt med barn som somnar tidigt, jag och M får ju en rätt stor dos tid tillsammans bara vi två varje kväll. Bra för parrelationen även om dagarna med barnen är det allra bästa såklart.


  


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna