VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UNDERBARA BARN, MEN…

Detta väder alltså. Stormigt och regnigt, inte favoritkombinationen direkt. Funkar ännu sämre ihop med att jag har varit sådär superdupermegatrött och lättirreterad också hehe… Vi har gått till och från skolan idag, annars kan man såklart minimera det irritationsmomentet. Säger som Elion, nu vill jag ha vår! Kanske är lönlöst att önska i slutet av januari, men ändå.



Så vi har hållt oss inomhus övrig tid jag och barnen. Lekt och lekt med bilar och lego. Jag fick slumra med Idun en stund i soffan och det var alldeles underbart!






Den här lilla fröken äter barnmat två gånger om dagen men hon ska ändå alltid äta lite av det vi äter. Plocka smörgåsbitar till frukost och mellis gör mer än gärna. Idag var hon väldigt trött vid mellisen dock, inte långt därefter sov vi i soffan.


Nu kom älskade mannen hem som en räddare i nöden och om några timmar ska jag åka iväg ännu en kväll. Bio med bästa Karin väntar ju och jag tror vi längtar ikapp hon och jag! Underbara barn i all ära, men ibland behöver man verkligen egentid och vuxenprat iväg från hemmet.



Kommentarer


  1. MIlla 29 januari, 2016 on 20:22 Svara

    E jag tokig men vad mycket hår hon har helt plötsligt? Haha sötnosen

    • Evelina 29 januari, 2016 on 22:30 Svara

      Ja det växer som ogräs just nu! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna