VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TACK & MASSA SÖMN

 Tisdag och båda barnen vaknade strax innan halv nio här hemma. Alltså Elion också. Trodde knappt det var sant haha, han är ju tvärtemot sin lillasyster riktigt morgonpigg. VAB idag också men idag tror jag att jag ska locka med honom ut för lite frisk luft. Den där extra stunden sömn på morgonen visste var den satt. Han är ju alltid snäll, men kan ha lite svårt att lyssna och verkar ofta ha massa överskottsenergi som gör att han får ännu svårare att lyssna emellanåt. Som nu när han sover så här länge är han lika snäll som vanligt, men är liksom mer… Ja jag vet inte. Han gör det han ska utan att ifrågasätta eller att jag behöver be två gånger. Han bytte till nyhetsmorgon (det han vet att jag själv tittar på om jag får välja) för att det inte var ett så roligt program på barnkanalen, osv. Haha ja man kan nog säga att en god natts sömn gör oss alla gott!

 

Jag känner mig som en helt ny människa efter att ha sovit massa, var inte ens på ett nattligt toabesök utan vaknade bara en gång av att jag skulle vända mig och fick världens sammandragning som spände och brände. Nu har två av de gravida jag följer på instagram med ungefär samma BF-datum som oss fött sina barn!? Tänk att det faktiskt är en färdigbakad bebis i min mage också alldeles strax? Så himla häftigt. Och lika ofattbart trots att det är tredje gången för mig.

 

 

 

Våra tackkort blev såhär (beställde från Optimalprint) och jag vill ju ge det till ER också och tacka för alla fina gratulationer och lyckönskningar vi fick i samband med vår bröllopsdag.

 

Är så glad att vi ”vågade oss på” ett destination wedding, det enkla hade varit att gifta oss hemma i sverige men nu blev det verkligen det lilla extra och precis som vi tänkt oss. Men jag är glad att Emelie Ohlsson var med och fotade oss för annars hade jag nog knappt att det var sant, så magiskt känns det haha.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna