VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOLIGT, SNÖIGT & SUPERKALLT

Hej soliga, snöiga och superkalla torsdag!


Idag vaknade jag strax innan 08 men Idun sov fortfarande så då trippade jag in i badrummet och tog en dusch innan hon vaknade. Morgondusch är verkligen uppiggande!


På dagens schema står en date med Lise och Eira, vi skulle setts på köpcentret men Eira hade sovit dåligt de senaste dagarna så Lise undrade om vi kunde komma hem till dom på lunch istället. Så dit ska vi om några timmar. Funderar på om jag och Idun ändå ska förbi Kappahl i alla fall, är så sugen på att inhandla några plagg till Lillebror. Måste till IKEA också men det kanske vi tar senare i eftermiddag om jag kan övertala min man till att följa med och bära en bokhylla ;).





Alltså Kappahls babykläder… BÄSTA! Så fina och håller genom många tvättar. Lindex har egentligen passat mina bebisar bättre (långa och smala) men Kappahls är helt enkelt finare. Newbieserien framför allt. Majoriteten av Iduns kläder kommer därifrån.


Idag väntar även en ny träningsdejt med min kära man. Farmor och Idun ska hänga under tiden. Har träningsvärk sedan tisdagens pass men det är ju så skönt att känna att kroppen har jobbat! Och det är så skönt för min rygg och bäcken att få en lagom dos styrka för att kroppen ska orka.


Kram till DIG!




Kommentarer


  1. Katarina 21 januari, 2016 on 09:51 Svara

    Så skönt med en bebis som sover så länge! Min tjej på 14 månader vaknar oftast mellan 5.30 och 6.30, då är man ju ganska trött! När hon vaknar så sent, när somnar hon då på kvällen?

    • Evelina 21 januari, 2016 on 10:37 Svara

      Ja det är jättelyxigt! Hon äter alltid välling ca 19 och somnar direkt därefter, ca 19.30:) Elion däremot tyckte alltid morgon var vid 05 så vet vad du menar, då sa jag att allt efter 06 är morgon haha…

      • Alexandra 21 januari, 2016 on 11:14 Svara

        Vaknar idun inte något på nätterna? Min kille är inne i någon fas nu och sover jätte dåligt?

        • Evelina 21 januari, 2016 on 16:33 Svara

          Nej hon sover hela nätterna från halv åtta tills när hon vaknar på morgonen. Hon kan ha kortare perioder när hon sover oroligt (typ när tänder kommer) men annars sover hon som en stock. Hoppas det vänder för er snart!!

          • Alexandra 21 januari, 2016 on 23:15

            Vad härligt! Ja det hoppas jag med! Tack

  2. J. 21 januari, 2016 on 11:25 Svara

    Jumpsuiten med kaninerna kollade jag på till min kusin och det är SÅ fint och mjukt. Känns inte ok att man längtar efter en liten p.g.a. hur söta kläder det finns. 😉

    • Evelina 21 januari, 2016 on 16:35 Svara

      Haha förstår dig!!

  3. Caroline 21 januari, 2016 on 11:55 Svara

    Åh, jag älskar också Newbie-serien som är på kappahl! Följer du newbielovers på instagram? Såååå mycket fint! 🙂

    • Evelina 21 januari, 2016 on 16:34 Svara

      Åh ne? Tack för tips!

  4. Marika 21 januari, 2016 on 16:51 Svara

    Älskar också newbie men håller tyvärr inte med om kvalitén. Tycker newbie-kläderna blir noppriga och mycket hål efter få tvättar, vilket är så synd! Då är lindex bättre i kvalitén, de har jättemkt fint också. Kan ju vara jag som haft lite otur med kläderna kanske…..

    • Evelina 21 januari, 2016 on 17:18 Svara

      Oj vad synd! Ja jag har bara bra att säga om kvaliteten. Lindex tights (med volangrumpa) däremot har jag nog haft otur med för de har blekts väldigt.

  5. Sabina 21 januari, 2016 on 21:41 Svara

    Hej ! 🙂
    Undrar hur det funkar att träna bodypump som gravid? Vill nämligen själv fortsätta med bodypumpen älskar det, man tränar verkligen hela kroppen. Skippar du vissa övningar? Eller kan man fortsätta som vanligt?
    Ha en fin kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna