VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KONTORSINSPO

 Och så var jobbhelgen förbi! Jag har en helg i månaden på schema just nu, så nu är det bara en jobbhelt kvar innan beräkad förlossning. Om det inte dyker upp några extrapass förstås. Idag gick timmarna hur snabbt som helst och även om det är roligt att komma ut och jobba så är det såklart ännu roligare att åka hem till familjen!


Man och dotter väntade hemma, Elion har åkt till sin pappa. Igår kväll och idag på morgonen har M målat träskivan till skrivbordet så när jag kom hem var det uppe på bockarna, på rätt plats i kontoret. Håller på att hitta den rätta stolen att ha till, vill inte ha en klassisk kontorsstol utan en vanlig som jag tycker blir snyggare. I taket har jag nog nästan bestämt mig för en VITA Eos-lampa, i vitt tror jag. Bokhylla ska stå en vit mot väggen brevid fönstret och vägghyllor ska upp över skrivbordet. Det är ju mest tänkt för pluggrum sen när det är aktuellt, men redan nu kommer det fungera som bloggrum tänkte jag. Med dator och kameragrejer på hyllorna.

En stilren lite bredare stol tänker jag mig, dessa finns på IKEA och i veckan får det nog bli en runda i stan för att kolla på lite olika alternativ. Ska även hitta en matta till Iduns rum, och när den är på plats tänkte jag att det nog känns okej att hon börjar sova där inne. Vill att det ska bli mysigare där först!


Till middag väntar helstekt kyckling i ugn, istället för söndagssteken har det nästan blivit lite av en tradition på söndagar här ;). Jag är smått anti kött just nu men kyckling går bra alla dar i veckan haha. På tal om mat, Idun äter som en liten häst och sover jättemycket nu så vet inte om hon är inne i en växtspurt? Precis som lillebror i magen :)Kommentarer


 1. Milla 17 januari, 2016 on 19:50 Svara

  Ska bli spännande se resultatet när du är klar =)

 2. Alexandra 17 januari, 2016 on 20:17 Svara

  Tobias stolen var fin!

 3. Malin - mamma till Sam Tim och Liam 17 januari, 2016 on 20:45 Svara

  Åh vad fint det kommer bli!!?

 4. Elin 17 januari, 2016 on 22:11 Svara

  Har för mig att de svarta bockarna inte hade några skruvhål när jag tittade på dem, men kan ha kommit ihåg fel nu.. Men tänkte bara fråga om tips ifall ni fäst träskivan på något sätt eller om den ligger på bara. Var lite sugen att göra ett matbord på det viset nämligen men då känns det viktigare att kunna fästa skivan iom att det står mer fritt då.
  Kram

 5. Johanna 17 januari, 2016 on 22:16 Svara

  Vi har Bernhard, fast lila, som stol vårt databord och den är riktigt skön att sitta på! ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna