VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT VISA KÄRLEK

Sitter på rasten på jobbet och längtar hem. Längtar hem till mina fina!


Tänk vilken fantastisk man jag har vid min sida. Istället för att lägga några minuter då och då på att köpa blommor lägger han timmar på att göra först en köksö och nu ett skrivbord till mig. Ganska mycket finare än att ge blommor som vissnar när jag tänker efter och kan känna att han ju ”aldrig” köper blommor. Men han visar ju sin kärlek på sitt alldeles egna vis, alla dagar. Och det är helt klart det som betyder!


  


Träskivan ska bara målas vitt också, sen är det precis som jag önskat!


Kommentarer


 1. Annika 16 januari, 2016 on 15:46 Svara

  Så coolt & fint med hemmagjort 🙂

 2. Tess 16 januari, 2016 on 17:44 Svara

  Haha ja jag får varken blommor eller köksöar. Men är glad ändå. Kräver inte mkt kanske…eller ja, jag är inte särskilt romantisk själv så det passar nog mig rätt bra? Men det är gulligt kan jag tycka!

  • Evelina 16 januari, 2016 on 18:40 Svara

   Haha! Jamen precis, menar mest att man visar kärlek på olika sätt. Gäller bara att se den andras sätt att visa det på, så man inte missat det för att man själv visar på annorlunda sätt 🙂
   Kram!

 3. -Jenny- 17 januari, 2016 on 10:24 Svara

  Hehe, jag har ALDRIG fått blommor men eftersom jag är noll romantisk bryr jag mig inte. Jag har också en handy-man som GÖR saker. Till mig, familjen eller med huset. Föredrar det alla dagar i veckan framför blommor som vissnar. Alla gillar vi olika men just att min sambo kan allt är en riktig vinstlott. (Och så fick han mig som är klantigast i stan, orättvis fördelning..)

 4. Elin 17 januari, 2016 on 10:58 Svara

  Fint det blir! Visst är det så att man visar sin kärlek på olika sätt, lätt att glömma ibland dock 🙂 Vi fick tips om en bok när vi gifte oss som heter Kärlekens fem språk, som gick ut på just det. Vi fick skriva varsin lista med 1-5 vilket språk man kände att man själv hade och vilket man trodde sin partner hade och sen jämföra dem. Rätt kul att se om man gissade rätt eller inte 🙂
  Här bl a står det mer om ‘språken’ om någon vill läsa, rätt intressant tycker jag 😉
  http://www.markazitz.com/blogg/karlekens-fem-sprak/
  http://www.5lovelanguages.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna