VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PROMENAD OCH KVALITETSTID

   


Det var väl ingen skön promenad rent vädermässigt idag, grått och blåsigt… Men det var härligt att komma ut tillsammans med min älskling för det blir tyvärr inte så ofta längre. Förut gick vi massor tillsammans men nu är det så mycket annat hela tiden och jag och Idun passar på att gå på dagtid när M jobbar. Kanske blir lättare sen när våren är tillbaka igen och man vill gå ut även senare på eftermiddagen?





Vi började med lunch innan IKEA-besöket där vi köpte lampskärmar och lampfötter till våra sängbord. Också myyyys, att sitta och bara umgås med varandra på bortaplan. En sån där sak jag behövde lite extra idag.


 
  
När vi kom satte jag mig i bilen för att hämta Elion hos F och när vi kom tillbaka var Rickard och Camilla (med bebis i magen) här. Älskar besök från nära och kära! Ibland (ofta) kan det gå lång tid mellan träffarna med de man trivs med, men sen när man ses känns det som att man sågs igår samtidigt som det finns massor att prata om. Så var det idag! 


   
  


Nu väntar kvällsfika i soffan med den här tallriken… Mums!


Och puss på er 🙂


Kommentarer


  1. Magda 10 januari, 2016 on 22:09 Svara

    Vilken fin dag ni har haft! ? Jag blir så sugen på att bli ljusare i håret då jag ser din hårfärg! Är eg blond i grunden men sen många år tillbaka så har jag haft svart hår.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna