VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXTRAJOBB PÅ EXTRAJOBBET

När jag vaknade idag hade min chef precis skickat ett mess med frågan om jag kunde jobba idag pga sjukdom, och jag sa ja! Hade velat jobba i onsdags men så blev jag ju själv sjuk så nu kändes det som jag tog igen det. Är extra skoj att jobba nu, många kunder är beräknade ungefär samtidigt som oss och då säger jag alltid att vi kanske ses på BB, och när jag säger hej då och lycka till säger dom detsamma. Blir liksom lite extra varm kundkontakt.


  


Imorgon går vi in i graviditetsvecka 32 och kroppen har börjat förbereda sig. När jag jobbar får jag en del förvärkar men det är det värt. Blir även svullen av att stå så mycket tror jag? Annat att vara hemma och i rörelse eller sitta/ligga ner, för efter ett jobbpass svullnad ben och händer men det gör de inte annars.


Det bästa just nu är att känna Lillebror mest hela tiden. Äntligen känns det som att jag kan njuta fullt ut av den här graviditeten, att oron har minskat massor och att tankarna nu mest snurrar kring att få möta honom och om hur han ser ut. Älskade lille A som kommer göra familjen komplett. 63 dagar/9 veckor kvar till BF idag!


Kommentarer


  1. Isabella 9 januari, 2016 on 22:13 Svara

    Så spännande att få följa dig under ännu en graviditet. Om 62 dagar får vi tillträde till vårt hus. Får se om vi får huset före ni får lillebror eller tvärtom ? Men vi har något gemensamt att se fram emot inom ca 9 veckor i alla fall ?

    • Evelina 9 januari, 2016 on 23:35 Svara

      Åh hoppas vi hinner före haha 😉 oavsett, den som väntar på något gott…
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna