VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

INSTÄLLDA NYÅRSPLANER?

Godmorgon årets näst sista dag!

 

Här har dagen börjat sådär får man väl säga. M är iväg på jobbet några timmar för att fakturera men det som känns mindre bra är framför allt att Elion spydde för en liten stund sen. Känns lite som att dagens planer att hälsa på pappa & co samt nyårsfirande med Ms bröder m fl imorgon ligger i riskzonen för att inte bli av. Vi får se hur det utvecklas helt enkelt och såklart se hur de andra ställer sig till vårt besök ifall det skulle visa sig vara en engångsspya. Natten har i alla fall varit kanon, Idun sov som vanligt (19-07.45) så att minska sovtiden på dagen och flytta den tiden till en sovstund mitt på dan istället för två verkade hjälpa. Plus att vi gick och la oss mycket tidigare än midnatt så det är skönt att vara back on track vad gäller sömnkontot för egen del 😉

 

Jag får ofta frågor om hur jag lockar mitt hår. Brukar använda mig av en plattång vilket kan vara lite svårt att hitta rätt teknik för att få till lockar, men ”förr” använde jag även en locktång även om jag inte lockade som vanligt. Tills den gick sönder. Men igår hittade jag en jag ville ha på Campadre så då beställde jag den! Istället för att rulla upp håret som man brukar tar jag hårslingar och lindar den runt stången en kortare stund, då blir locken inte lika hård utan mer naturlig. Kanske inte alls är så, men det känns som att det är snällare på håret än att använda plattång för då drar man ju den längs håret istället för att bara värma på försiktigt underifrån när håret är format till en lock. Finns ju locktänger som har konform just för den tekniken jag beskriver, men jag vill ändå ha möjligheten att kunna justera lockigheten mer så då känns en hederlig locktång som verktyget för mig ;).

17781

Denna blev det – Björn Axén Tools Titanium Pro 25 mm från OBH Nordica. Är du inte redan medlem på Campadre så blir du det här!

 


Kommentarer


 1. Roxanna-Kamp efter Cancern 30 december, 2015 on 10:53 Svara

  Jobbigt och tråkigt när barnen blir sjuka ?

 2. Linn 30 december, 2015 on 13:46 Svara

  Jag har testat att göra så men det blir ju så förbaskat varmt för fingrarna när man kommer till topparna? hur gör du?
  Kryakramar!

  • Evelina 30 december, 2015 on 15:07 Svara

   Hihi snurrar typ håret runt det andra håret och håller bara med fingertopparna lääängst ut. När det blir varmt där brukar det vara lagom att släppa 😉
   Kram

 3. Sanna 30 december, 2015 on 16:32 Svara

  Det är jobbigt när barnen insjuknar!! Vi hälsar aldrig på folk om nåt barn kräkts eller får plötsliga magproblem. Vår ena dotter kräks en gång och så smittas vi och spyr ett dygn. Så tycker att det är oansvarigt att ens riskera att smitta andra. Hoppas ni tänker klokt nu.

  • Evelina 30 december, 2015 on 16:49 Svara

   Vi tänker väl så klokt man kan? 😉
   Om det är en engångsspya och hinner gå 36 timmar emellan tycker jag det är upp till värdparet och se andra gästerna (Nyårsafton är ju dessutom lite speciella omständigheter). Nu var det inte det och då stannar vi självklart hemma!

   • Johanna 30 december, 2015 on 19:55 Svara

    Fast… Inkubationstiden är väl 48 timmar. Minst. Jag håller nog med Sanna, att stanna hemma är det bästa – oavsett nyårsafton eller inte.

    • Evelina 30 december, 2015 on 20:00 Svara

     Absolut, och ni som läser dagligen vet att det är så jag resonerar (skrev om det för bara nån vecka sen när Elion skulle till skolan men hade spytt) men nu handlade det om att det kunde varit något annat än magsjuka, och OM det hade varit det kände vi att det var upp till de andra vi skulle hem till att avgöra. Inget konstigt, och jag förstår om de sagt nej men de hade gärna velat ha oss där så länge det inte hade fortsatt. Men det gjorde det, och självklart håller vi oss hemma.

 4. helene 30 december, 2015 on 18:36 Svara

  Hoppas ni övriga klarar er från magsjuka. Här hemma har vi två små med magsjuka ( sen julaftonsnatten Puh). Jag o mannen har svält 8 hela vitpeppar korn varje dag och klarat oss 🙂

  • Elina 30 december, 2015 on 19:06 Svara

   Vi kör också alltid med vitpepparkorn om nån spyr. 10 st för vuxna och fem för barn 🙂 känns som att det brukar funka ganska bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna