VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA FREDAGEN



 

Vilken himla bra dag vi har haft idag! Lunchen hos Lise och Eira blev både lång och underbar. Djupa samtal blandat med olika mammatankar. Lise är tillsammans med Ms kompis så de har umgåtts mycket tillsammans allihop, och det är såklart hur kul som helst när vänner i ens bekantskapskrets får bebisar samtidigt som en själv. Annars kan jag tycka att livet som föräldraledig kan bli rätt ensamt, även om man tillbringar sina dagar med meningen i sitt liv. Det är helt enkelt skönt att träffa andra vuxna i samma situation och med barn som är jämngamla. Eira är snart 5 månader så om bara några få månader kommer de ju kunna leka hur bra som helst tillsammans!

 

Jag invigde klänningen från Nelly idag men borde nog ha haft gravidleggings till haha… Var lagom skönt att behöva dra upp dom hela tiden 😉 Skippade gravidvarianten enbart för att de två sömmarna på framsidan syntes genom klänningen, ytligt värre känner jag ju i efterhand ;).

 

M är på julbord, han hade två kollegor här efter jobbet och fram tills de blev skjutsade så Idun hade fullt upp med att charma dom under tiden. I förgår lärde hon sig klappa händerna så nu vinkar hon, klappar händerna och visar lampan hela tiden till allt och alla. Alla konster på en och samma gång. Nu sover hon och Karin kommer strax över på lite fredagsmys. Perfekt att bo granne med sina vänner, det underlättar ju hur mycket som helst för att ses både här och där och helt spontant.

 


Kommentarer


  1. Marie 11 december, 2015 on 20:41 Svara

    Håller med om att mammaledigheten kändes bitvis ensam. Tummen upp för mammavänner!?

  2. Petra 11 december, 2015 on 20:59 Svara

    Har ni ingen öppna förskolan i närheten?
    Det har jag tyckt varit toppen både för mig och för vår dotter!

    • Evelina 11 december, 2015 on 22:38 Svara

      Jo det har vi men känner att jag inte velat gå dit innan Idun haft mer nytta av det… Så kanske det är dags nu 🙂 med Elion gick jag flera gånger i veckan men med vänner. Så blir liksom nytt nu i nu stad och känner ingen där 😉

  3. Alexandra 12 december, 2015 on 06:01 Svara

    Umgås du något med dina andra vänner som du så flitigt umgicks med tidigare under året? Känns som du bytt ut hela vänner skaran?

    • Evelina 12 december, 2015 on 07:54 Svara

      Vilka menar du då? Tror nog jag träffar nästan alla ”som vanligt” men det blir såklart att man träffar vissa mer eller mindre beroende på livssituationer. Nu är det ju enklast att träffa de som bor nära och också är hemma om dagarna såklart 🙂

  4. Emelie 13 december, 2015 on 20:26 Svara

    Tips gå till öppnaförskolan! Jag har precis börjat gå dit med min 6,5 månader superkul! Sen hade jag sån tur att det ”klickade” med mammorna i min föräldrargrupp så vi träffas minst en dag i veckan!
    Men en fråga varifrån kommer Iduns vita jacka hon har på bilderna? Jag har en vit sån från Lindex men den finns bara upp till Stl 68 och min dotter börjar växa ur den så är på jakt efter en större nu! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna