VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEMMAKÄR

 IMG_8460

HEMMA. Den platsen jag älskar och vill tillbaka till varje gång jag är iväg. Otroligt hemmakär är jag! Även om resa och upptäcka också är fantastiskt så njuter jag av att ha min fasta punkt att alltid komma tillbaka till.

Här ser ni nya pläden som jag köpte på Rusta igår. Lurvig och mysig utan att ludda som filten från IKEA gör ;). Gillar vita plädar till vår grå soffa.

img_8397-800x1200

Rensade kameran och hittade den här bilden på vår lilla tjej som alldeles strax blir 9 månader. Här ”hjälper” hon mig att fixa med julstrumporna för några dagar sen och gör sin ”ooooh-min”, en min och ett ljud hon alltid gör när hon liksom blir uppspelt och lite ivrig. Typ när hon ser roliga saker eller djur. Älskar att se henne göra så!

Idag har vi myst hemma hos Karin och därefter åkte vi till affären för att handla. IKEA besökte vi med för att köpa ljusslinga. När vi kom hem var det middagsdags och jag gjorde storkok av Idun-mat som portionerades upp i glasburkar. Sen var Cintya och Harry förbi och hämtade vår vita gran som vi nu sålde i väntan på en riktig gran och vips så var det sovdags för den lilla! M har stugdag idag men kommer förhoppningsvis hem snart så vi får en stund tillsammans innan sängdags. Imorgon är det hans tur att gå på julbord med jobbet så då ses vi inte heller speciellt mycket. Och i helgen jobbar jag. Men som jag älskar att alltid få somna brevid honom i alla fall, i hans famn. Det är ju trots allt han som till stor del är det där trygga i det där hemmet jag håller så kärt.


Kommentarer


  1. malin 10 december, 2015 on 21:18 Svara

    Ni har så fint hemma! Skulle du vilja dela med dig av recept och tips på maten du gör till Idun? Har så svårt o komma på olika mat till min Wilma.

    • Evelina 11 december, 2015 on 20:35 Svara

      Kan försöka skriva upp några recept 🙂

  2. Emma 10 december, 2015 on 21:38 Svara

    Ni har det så himla mysigt! Jag är också löjligt hemmakär?

  3. Madeleine 10 december, 2015 on 22:00 Svara

    Vad duktig du är som gör egen mat till Idun! Jag har precis fått första barnet, han är fem månader, och jag tycker det är så svårt med vad han ska äta. Du har inte lust att göra ett inlägg på barnmat? Från smakis till portion 🙂

    • Evelina 11 december, 2015 on 20:34 Svara

      Oj är absolut ingen expert! Började med smakisar och ökade stegvis till hela måltider 🙂 Torsk och potatis tycker jag är enklaste barnmaten att göra, som blir sådär riktigt god 🙂

  4. Maria 10 december, 2015 on 22:06 Svara

    En liten fråga bara, vart har du Karro och Elin nuförtiden? 🙂

    • Alexandra 10 december, 2015 on 23:22 Svara

      Jag frågade också den frågan idag, men e har inte svarat. Tror inte hon vill svara på den frågan. Antar att de blev ovänner eller något efter fruhippan.

    • Evelina 11 december, 2015 on 20:34 Svara

      Vi lever väl lite olika liv just nu. Elin och Elion tappade varandra lite på vägen och kanske gjorde jag och Karro det med. Nu blir det en hel del häng med andra mammor som är hemma på dagarna precis som jag helt enkelt. Men Karro har instagram om du saknar henne 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna