VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAGSJUKA?

Det verkar som att magsjukan har gjort ett besök hemma hos oss, inatt mådde Elion dåligt och jag är evigt tacksam M som hjälpte mig att städa upp. Man kan säga att vi har hittat en nackdel med en loftsäng hehe… Sen fick madrassen komma ner på golvet under sängen istället.


Men idag vaknade han pigg, hungrig och full av energi så förhoppningsvis har det redan vänt? Nu håller vi tummarna för att vi andra inte smittas. M kan tydligen inte bli magsjuk men mitt immunförsvar är ju sämst när jag är gravid ungefär och Idun… Ja vi får hoppas på att vi slipper helt enkelt. Och se det som att vi får två extradagar hemma med storebror!




  IMG_8323


Det är så stämningsfullt med adventsstjärnor! Våra finns på IKEA och vi har samma i alla fönster mot framsidan, dessa två samt kontoret som ligger i andra änden av huset (hall, en toalett och ett badrum mellan).


IMG_8334


Så här ser det ut från vardagsrummet mot köket, och det är där till höger som vi ska ha en köksö, liksom stänga till öppningen lite. Det är ju skönt att ha så öppet som vi har (innan var det mycket mer vägg åt båda hållen) men att få upp en halv vägg för att skymma köket lite från soffan kommer bli hur bra som helst.


IMG_8335

ÄLSKAR planlösningen i vårt lilla radhus! Det ser litet ut från utsidan, men tack vare att det är så otroligt välplanerat känns det mycket större inuti.


Nu ska jag och Lillasyster gå en sväng med vagnen så hon får sova och vi får frisk luft.


Kommentarer


  1. Rebecka 30 november, 2015 on 13:47 Svara

    Hej 😀 såå fint ni har det och hoppas ni hålls friska. Jag funderade var ni köpt de såå himla fina vita gardinerna? 😀 halr letat efter sådana men inte hittat..
    Kram

    • Evelina 30 november, 2015 on 17:12 Svara

      Tack snälla! De är från ellos. Kram

  2. Annie Fors 30 november, 2015 on 15:39 Svara

    Jag trodde också att jag var immun mot magsjuka. Hade aldrig varit magsjuk i hela mitt liv, kunde vistas bland andra magsjuka och var alltid den som var frisk när alla andra mådde pyton, tills… Jag fått min första barn. Nu är det magsjuka ca 3 ggr per år och jag är alltid den som smittas först av barnen. Nu åkte vi på vinterns första i helgen och kan ärligt säga att jag aldrig varit med om nåt värre. Vi låg inne på toalettgolvet i fosterställning allihop, maken svimmade till och med av vid ett tillfälle. Lilltjejen på 1,5 var nog den som blev minst drabbad men förstod ju inte vad som hände. Men känns som att man har 0 värdighet kvar idag och vi har säkert tvättat 8 tvättmaskiner ? Fy farao säger jag bara! Hoppas ni håller er friska <3

    • Evelina 30 november, 2015 on 17:11 Svara

      Åh fyyy! Det där låter som riktig vinterkräksjuka! Hua! Hoppas ni snart är på topp igen. Här har Elion spytt två gånger och sen mått bra, ingen annan som drabbats ännu peppar peppar… Kram

  3. Ann 30 november, 2015 on 17:40 Svara

    En köksö blir nog superfint där.
    Jag har samma känsla i mitt hus, att det upplevs litet från utsidan, men när folk kommer in blir de ofta förvånade?

    • Evelina 30 november, 2015 on 17:53 Svara

      Jag tror det med! Nu är det alldeles för tomt. Hihi skenet kan bedra! Samma reaktion på vår baksida, trädgården där är stoooor och många frågar vems trädgården längst bort är? Eh, vårat, huset går så långt bort 😉

  4. J. 30 november, 2015 on 19:29 Svara

    Åh så mysigt med julstjärnor! Vi var till IKEA idag och köpte faktiskt likadana, fast på fot. Gillar att de är stora men diskreta i mönster och färg. 🙂 Fint ni börjar få förresten!

    • Evelina 1 december, 2015 on 09:05 Svara

      Tack snälla 🙂 Ja precis, de känns ”lagom” 🙂

  5. Alexandra 1 december, 2015 on 00:27 Svara

    Åhh köksö är ju så fint! Och praktiskt? Vi ska bygga en från Ikea stommar i sommar?

    • Evelina 1 december, 2015 on 09:03 Svara

      Ja praktiskt och användbart på så många vis! Vi kommer med använda IKEAs stommar och måttbeställer en bänksskiva därifrån också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna