VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN EFTERLÄNGTAD KÖKSÖ



Jag och Elion bakade lussebullar, M lagade kyckling i ugn, ris och sås och Idun lekte på golvet mitt i lilla köket. Man kan säga att idag var dagen jag verkligen började längta till den där köksön vi ska göra mellan kök och vardagsrum haha! Den kommer vara guld värd, med en extra yta att jobba på eller sitta vid. Tanken var att den skulle vara på plats till jul men det blev inte riktigt så.

 

Vi bor i ett litet hus (114 + 35 kvm) så det gäller att utnyttja alla utrymmen på rätt sätt. Tur att planlösningen är den bästa för den är ju lite jobbig att ändra på även om vi kommer flytta köket på sikt, alltså om många år när vi har byggt ut till fyra sovrum men sen inte behöver fyra sovrum längre. När Elion flyttar hemifrån. Då tar vi bort sovrummet som är bakom köket och gör köket stort. Japp, vi tänker långsiktigt för vi tror verkligen vi blir kvar just precis här 😉

 

Det var extra mysigt att komma hem efter jobbet idag. Till en liten dotter som var mammig och ledsen när jag åkte i morse och en son som jag inte träffat sen i torsdags. Och adventsmys! Jobbdagen var lite jobbig dessutom när jag fick onda sammandragningar mitt i passet men det lugnade sig efter lunchen sen. Tänk att vi nästa jul har TRE barn i familjen!? Alldeles underbart och mest troligt kaosartat många gånger men jag längtar!


Kommentarer


  1. Alexandra 29 november, 2015 on 23:15 Svara

    De där 35, är det garage el förrådet?

    • Evelina 30 november, 2015 on 08:14 Svara

      Det är ett stort hobbyrum som man kommer till genom dörr från ett av rummen (mitt kontor) och därifrån går en dörr till garaget. Många gör om detta rummet till extra sovrum eller större sovrum (vårt sovrum är vägg i vägg) eller annat men M får ha kvar sin lilla man cave, han blir så lycklig då ;). Garaget fungerar som förråd hos oss så kanske att vi bygger ihop dessa utrymmen till ett stort sen nån gång.

  2. Erika 30 november, 2015 on 09:03 Svara

    Ska ni ta bort väggen som tvn sitter på då eller vart ska köksön vara? 🙂 ni har väldigt fint och mysigt hemma!

    • Evelina 30 november, 2015 on 17:13 Svara

      Nej den ska vara kvar, det blir en liten mot väggen till höger. Mellan kök och vardagsrum 🙂 tack snälla! Kramar

  3. Hanna 30 november, 2015 on 09:25 Svara

    Uh, läste om kräksjuka! Du har säkert tänkt på detta redan men tänk på att ni bakade lussebullar igår. Min man skulle säga att ”de har ju varit i ugnen” men jag skulle nog inte våga äta. Inte som gravid. Krya på honom!

  4. Linda 30 november, 2015 on 13:20 Svara

    Haha, här är en till med långt fram i tiden planer! Vi ska också ta bort ett sovrum & göra större kök när storasyster aningen flyttat ner till källaren eller hemifrån & lillebror tar över hennes sovrum. Dom är 8 & 1 nu. 😉

    • Evelina 30 november, 2015 on 17:12 Svara

      Haha skönt att vi är fler drömmare och planerare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna