VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SVÅRT ATT STÅ EMOT & OVÄNTAT FYND



Igår var vi på köpcentret och allt julpynt som är överallt gör det svårt att stå emot att ta fram julpyntet även hemma tycker jag. Kanske, kaaanske att vi smygstartar lite redan nu i helgen?! 😉







Jag köpte pyjamasbyxor till mig, en body till lillebror och sen var jag bud åt en vän i nöd… M mötte upp oss efter han slutade jobbet och då blev det IKEA! Vi köpte garderoben till Elions rum och kollade på sängbord åt oss. Och spanade lite allmänt. Så här får vårt framtida kök gärna se ut! Antingen i stugan eller radhuset. Eller både och haha, vitt, ek och mysigt ska det vara! Fast klart det ska vara olika. Stugan blir säkert lite mer lantligt såhär och radhuset i stan modernare.




 


Vi avslutade på fyndavdelningen för att spana efter skåp till Ms hobbyrum där alla verktyg etc är och vet ni? Jag som säger att man aaaldrig hittar något där sprang på två bockar som jag bestämt mig för till mitt skrivbord i kontoret!! Vet inte om de är utgående för de fanns inte uppe på visning så jag hade tänkt beställa via nätet. Men nu blev det ju mycket bättre! Ska bara bestämma om plankbordet ska vara vitt, svart eller slitet trä.


Idag jagar M och vi (jag och barnen) har precis ätit frukost. Jag fick duscha medan Elion var med Idun och det är då bästa starten för att piggna till tycker jag. Även om jag sovit som en stock inatt, M hade visst varit uppe och gett Idun nappen vid 04 men jag hörde ingenting 😉


Ha bästa lördagen nu! Vi längtar redan till M kommer hem men ska nog kunna roa oss till dess. Tänkte promenad i friska vinterluften och spana efter en julig ljusslinga bland annat.



Kommentarer


  1. Cissi 22 november, 2015 on 14:48 Svara

    Så mysigt! Här har vi tjuvstartat pyntet i helgen. Kändes som det enda rätta när det är sjukstuga 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna