VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STOREBRORS RUM NÄSTAN KLART!

Elions rum börjar ta form och idag tror jag att vi hinner med att köpa en garderob som är den sista möbeln som ska in. Tapeten är från Rusta, mattan från MIO och det mesta andra från IKEA. Ljusslingan från Jabadabado, väggklockan från Jula. Snyggaste printsen från Desenio som ska upp på väggen över skrivbordet asap. SEN är nog rummet rätt färdigt för tillfället :).

IMG_7955

Svart, vitt och några färgdetaljer är basen i Elions rum.

IMG_7935

Eftersom det är husets minsta sovrum har vi fått tänka till ordentligt när det kommer till möblering och möbler. Så här tror vi blir bäst i längden! Om några år när han blir äldre tänker vi att han ska få en soffa att ha under sängen istället, och en TV ska upp på nedersta hyllan mittemot, så han får en tv-hörna där inne.

IMG_7950

IMG_7944

Ser ni pennorna i skrivbordet? Från början var det bara ett hål där, med plats för datorsladdar och laddare, men min älskade man kom på idén att sätta ett pennfack där istället så han ”slängde ihop” en grej med hjälp av killarna på jobbet. Praktiskt värre att ha ett inbyggt pennfack!

IMG_7938

Puffen från AsIf 4476 följer med år ut och år in. Så mysiga och snygga!


Kommentarer


  1. Maddo - 7 månader som mamma 20 november, 2015 on 14:17 Svara

    Mysigt och fint! Jag tror de är bra att tänka långsiktigt gällande barnrum, så får en byta ut små saker efterhand. Jag ser fram emot att få fixa i ordning lillans rum i framtiden. Till våren kanske de blir av. Vi har köpt tapeter till rummet i alla fall 🙂 Ha en fin helg och tack för att du varje dag bjuder på så bra inlägg här på bloggen.

  2. Emelie 20 november, 2015 on 19:38 Svara

    Fint ni har gjort till Elion!! Har precis gjort iordning min 6 åriga dotters rum. Så roligt och mysigt att göra det tillsammans. Har också beställt prins från desenio. Pricken över i:et var att lägga in en stor gosig matta så rummet blev lite mer ombonat och mysigt.

    • Evelina 20 november, 2015 on 22:47 Svara

      Skulle med vilja ha mysig matta men pausar lite från sånt efter vår silverfiskinvasion….. 😉

  3. Emma 21 november, 2015 on 16:41 Svara

    Var har ni köpt den fina klockan på väggen? ?. Fint mysigt rum han har fått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna