VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FJÄRRVÄRMEN JA…

IMG_7988


Lilla lilla du därinne. Jag älskar dig innerligt redan och tänker mycket på att få möta dig, att få ha dig här ute med oss som längtar! Tänker att du kommer ha jättemycket hår. Det hade din pappa och jag tror ju även att det kommer en miniM den här gången. Känns konstigt att vi redan är i vecka 24 men det här är första graviditeten som jag vill ska gå snabbt. Samtidigt som jag också vet att jag om ett tag efter du är ute kommer sakna att vara gravid!


Nästa vecka väntar ett besök hos barnmorskan och jag har på grund av min oro funderat på att boka om den tiden flera gånger, men så tänker jag att det förmodligen inte kommer göra mig lugnare. Då skulle jag nog behöva en kontroll för att lyssna på hjärtslagen minst en gång i veckan. Men jag ska ta upp detta med barnmorskan såklart, min oro. Tills dess är jag medveten om den men vill inte att den ska ta över glädjen och lyckan över att vänta på vårt tredje mirakel.




IMG_7998


Innan ställde jag mig i duschen för att värma mig själv och lindra brösten som värker fruktanstvärt, men så var det bara iiiskallt vatten som kom. Fjärrvärmen var avstängd ett tag idag men jag hade inte en tanke på att den värmer upp vattnet hehe. Det är då tur att jag har min M, han är den bästa i världen att äga ett hus tillsammans med för han har då svar på allt och lite till. Inte för att man behöver vara ett geni för att veta hur fjärrvärme fungerar kanske, men han är en sån där som vet allt. Allmänbildad. En egenskap som jag tycker är otroligt attraktiv och beundransvärd!

 

Själv känner jag mig mindre och mindre smart för varje barn…….. 😉


Nu blir det mellis för barnen här, ja den gravida mamman med förstås. Att äta och tänka på mat är som sagt en viktig del av mina dagar som gravid haha.



Kommentarer


  1. Linn 17 november, 2015 on 15:05 Svara

    Fin du är!! Känner igen mig i att bli mindre smart av att få barn, alltså my god vad jag kan känna mig korkad och disträ ibland.
    Förresten, var är den fina koftan från?
    Kram!

    • Evelina 18 november, 2015 on 10:48 Svara

      Tack snälla. Den är gammal från H&M 🙂
      Kramar

  2. Anna-Karin 17 november, 2015 on 15:23 Svara

    Jag känner igen din oro, även om jag inte hade en graviditet så som din varit. Men med både Lucas och Amanda var jag lugn som en filbunke, men med Adrian var jag konstant orolig och är det fortfarande. Är otroligt orolig över att han ska drabbas av psd och vågar inte lämna honom på mage i sängen själv. Det komiska i det hela är det att Amanda bara sov på mage, men jag blir inte av med oron. Vet inte om det har att göra med att det är tredje barnet?

    Tala med din bm men låt det inte ta överhand.
    Kram

    • Evelina 18 november, 2015 on 10:47 Svara

      Jag tänker också att det är något med tredje barnet? Mina tankar är lite att det nog är för bra för att vara sant, vi har ju redan fått två perfekta barn! Kanske naturens sätt att inte skaffa för många barn haha? För mig är denna oron så jobbig att jag inte vill vara gravid fler gånger bara för att den är så påfrestande ungefär.
      Kram och tack!

  3. Caroline 17 november, 2015 on 17:18 Svara

    Hej! Det finns ju dopplers du kan köpa och lyssna själv på hjärtat 🙂
    Jag köpte en när jag väntade fösta barnet och väntar nu tredje.
    Jag är lugnare bara av att veta att jag kan lyssna om jag blir orolig, men har inte använt den så mycket kanske just därför.

  4. Birsen 17 november, 2015 on 18:22 Svara

    Jag köpte Angelsound och hade det på mina båda graviditeter. Man blir lugn när man får höra bebis hjärtslag

  5. Malin - mamma till Sam Tim och Liam 17 november, 2015 on 20:58 Svara

    Finaste Evelina!
    Men du bilderna långt bak i arkivet visas inte. Lite synd!

    Kram

    • Evelina 18 november, 2015 on 10:46 Svara

      Jaa vet! Hoppas på att få hjälp med det 🙂
      Kram

  6. Anna 18 november, 2015 on 09:13 Svara

    Var har du köpt linnet du har på dig? Letar efter bra gravidlinnen som inte är föööör långa (då bara korvar dom sig), men inte heller för korta så mudden syns och samtidigt ska dom ju inte vara för ”genomskinliga” då mudden syns då med.. 🙂 Kram!

    • Evelina 18 november, 2015 on 09:33 Svara

      Vanliga H&M 🙂

  7. Maddi 18 november, 2015 on 10:42 Svara

    Såg att flera föreslagit ett angelsound och det tycker jag är en bra idé. Jag köpte ett sådant med mitt första barn och använde det även till nr 2. Kändes väldigt lugnande att kunna lyssna på de små när oron tog över lite.

    • Evelina 18 november, 2015 on 10:43 Svara

      Tack snälla ni för tips! Det jag tänker är att man spär på oron? Att man liksom lyssnar för mkt? Jag är inte orolig för att hjärtat inte slår, för jag känner ju att han rör sig där inne, mer bara att han är så lugn av sig.

  8. Emma - mamma till tre 18 november, 2015 on 12:13 Svara

    Också jag var mer orolig vid tredje graviditeten.. Jag är ändå övertygad om att det är bättre att oroa sig för mycket än att inte ”bry sig” alls, även om oron inte alltid är befogad..
    angående att ha en karl som ”kan allt” om hus så har jag också en sån! Det är verkligen en himla tur det och jag tänker ofta att jag nog skulle få flytta tillbaka till lägenhet i stan om jag inte hade honom, haha. 😉 Jag känner mig kanske inte dummare egentligen, men däremot kan jag uppleva att jag tar honom för givet ibland: jag behöver inte lära mig hur värmepannan fungerar för han fixar sånt åt mig. Jag slappnar nog av lite mer med åren, kanske? (Det låter bättre att säga så än att jag blivit dummare, haha.)

  9. Jenny 18 november, 2015 on 19:57 Svara

    Villka fina bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna