VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VARMA NOVEMBERDAGAR

Tänk att det är mitten av november och det är så varmt att vi inte ens behöver jacka när vi går till och från bilen? Minns när jag var liten, då var det oftare vinter (med snö) i november och december, nu känns det som att den kommer framåt januari om den ens kommer? Om man inte bor i norrland såklart. Bland det mysigaste som finns är ju snö innan jul så hoppas vi får lite vitt i december i år! Hur tänker ni fira jul? Vi stannar i stan på julafton och är hos Ms föräldrar på eftermiddagen/kvällen. Tror och hoppas att Elion kanske är med oss i år igen!

 

I år har vi bestämt att vi bara köper julklappar till barnen, och sen har alla vuxna fått dra en namnlapp (på någon av de andra vuxna) som men köper en julklapp till. På middagen i söndags drog vi lappar så jag vet vem jag ska köpa till men inte riktigt vad. Sen köper jag och M till varandra också och ger till varandra såklart. Eller inte såklart, men vi vill det :).

 

img_6507.jpg

Gravidjeans (hur stretchiga som helst) från H&M Mama, linne från H&M, kofta från Lindex.


Nu kör vi vårt vanliga mysa-inne-framför-nyhetsmorgon, jag och min lilla Idun. Som har blivit så ROLIG de senaste dagarna bara, hon busar liksom tillbaka på ett helt annat sätt. När jag sitter/ligger nära ska hon göra som jag brukar göra, ”pussprutta” (eller vad man ska säga haha) på kinderna eller halsen, och nu vill hon göra samma! Blir blött minst sagt men det är så kul!


8 månader blir hon IDAG, vår underbara solstråle ♥


Kommentarer


  1. Maddo - 7 månader som mamma 12 november, 2015 on 09:27 Svara

    Haha vad roligt, min dotter busar också så… att hon håller på att äta upp mig. Hårdhänt och blött blir det som sagt, men så gosigt!

    • Evelina 12 november, 2015 on 09:51 Svara

      Jaa helt underbart!! <3

  2. maria 12 november, 2015 on 11:13 Svara

    Haha, mysigt med blöta pussar! H&M’s gravidjeans är ju verkligen hur sköna som helst! Minns första gången jag provade dem för nåt år sen, jag ville aldrig ta av dem! Går runt i dem än idag fastän pojken snart är 6 månader 🙂

  3. Maria 12 november, 2015 on 11:33 Svara

    Åtta månader alla redan. Det är inte klokt så fort tiden går. Kramar till er alla.♥♥♥

    • Evelina 12 november, 2015 on 16:27 Svara

      Eller hur!! Kram

  4. Linda 12 november, 2015 on 13:47 Svara

    Vad heter modellen på gravidjeansen du har på dig?

    • Evelina 12 november, 2015 on 16:27 Svara

      Oj vet inte men det är inte jeans-jeans utan jeansleggings tror jag de heter 🙂

  5. Ulrika F 12 november, 2015 on 13:59 Svara

    Nya svågern införde julklappsspel för oss vuxna, det innebär att man köper en neutral sak för en förutbestämd summa.
    Sen lägger man alla inslagna paket på bordet, ställ timer på till exempel en minut, använder två tärningar och slår. Den som får två lika tärningar får ta ett paket (utan att öppna) när alla har varsitt paket så öppnar man dom. Sen kör man igång igen, men då får man sno paket av en annan när man får två lika. Det blir riktigt roligt om det är nåt som fler personer vill ha. Man bestämmer en sluttid, och när den har gått så behåller man det paket man har ligger hos sig! Förhoppningsvis sitter man med fina lyktan, och inte fem st. dubbeldusch från ÖB 🙂
    Oj, va långt det blev…. Hoppas ni förstår vad jag menar 😉

    • Evelina 12 november, 2015 on 16:26 Svara

      Det pratade vi också om (brukar köra paketlek hos min pappa, fast med en tärning och paketplock på sexor) men vi tyckte att det blir mer personligt om man köper till en speciell person så vi körde på namn 🙂

  6. Alexandra 12 november, 2015 on 14:53 Svara

    Att köpa julklapp till din andra hälft är ju så skoj!

  7. Elin 12 november, 2015 on 19:56 Svara

    Vad mysigt med bus tillbaka! Har en killen på snart 7 mån här så är kul att följs Idun lite. Men jag måste fråga hur har ni det/ hur för ni med sömnen? Detta är mitt första barn och läggningarna och nattningarna är helt klart set som tar på krafterna. Tack för en fin blogg!

  8. Elin 12 november, 2015 on 19:58 Svara

    Haha ursäkta stavningen har sovande bebis på mig och skriver med vänstern??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna