VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ VECKA 23!


Jag och lillbebisen i magen, igår gick vi in i graviditetsvecka 23! Ny skjorta från Lindex Mom

 

Och igår var det en speciell dag i denna graviditeten, vi kunde nämligen se Lillebror röra sig där i magen! Han ligger ju oftast med ryggen utåt och sparkar inåt eller nedåt, men nu tror jag minsann att han börjar bli så pass stor att han känns åt alla håll ♥ Perfekt extra Fars dag-present till pappa M! Nu kanske han också börjar förstå att vi faktiskt ska få en bebis till inom kort, ingen av oss har nog riktigt gjort det förrän de senaste veckorna ungefär.

 

På tal om M, alltså ibland känns det som att vi delar tankar min älskade och jag. I lördags när jag var på köpcentret och handlade inför kalaset började jag av nån anledning tänka på förlossningar, Iduns förlossning och jag tänkte ifall M klippte navelsträngen. Kunde inte komma på om han gjorde det men jaja det spelar ju ingen roll. Och sen på kvällen i soffan, då frågar han mig om han klippte navelsträngen på Idun, att han tänkt på det tidigare!? Alltså vad är oddsen att vi samma dag tänker på just Iduns förlossning och då exakt på hur det gick till när hennes navelsträng klipptes!? Det är ju inte så att vi går runt och tänker på det hela tiden precis haha…

 

 

Och bebisen som är utanför magen och snart blir 8 månader invigde sin nya klänning, också från Lindex, i helgen. Kan vara den finaste babyklänningen jag sett hittills!

 

Det har varit en regnig och grå morgon, men efter vi vinkat av Elion på skolan började solen kika fram och blåsten lugnade ner sig. Ser ut att bli en fin måndag! Och vilken vecka vi har framför oss, eller i alla fall helgen. Vi har nämligen INGENTING planerat eller uppbokat!! Vi var tvugna att fundera länge (jag är fortfarande inte övertygad utan tänker att vi glömt något) på om det verkligen är så att vi har en helt blank helg. Ingen av oss minns nämligen när det hände senast men jag tror att det är precis vad vi alla behöver!


Kommentarer


  1. J. 9 november, 2015 on 15:46 Svara

    Har ju läst att du känt dig lite nere ett tag men på dessa bilder strålar du! 🙂

    • Evelina 9 november, 2015 on 15:58 Svara

      Tack snälla du! Jag mår verkligen såå mycket bättre nu 🙂 Kram!

  2. Agneta 9 november, 2015 on 20:52 Svara

    Du är verkligen jättefin! Tror verkligen du har en lika fin insida som du är vacker utanpå!

    • Evelina 10 november, 2015 on 11:19 Svara

      Söta du, TACK!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna