VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FARS DAG

IMG_7533


IMG_7527


Pappan i huset fick presenter på sängen och våffelfrukost. Den första ”riktiga” Fars Dag, med bebisen som låg i magen då utanför magen. Men med en Lillebror i magen detta året.


Han fick förutom tröjan (som för övrigt finns på Kappahl) en tjockare mössa (också från Kappahl) och ett uppdaterat tryck av tavlan han fick förra året. Nu står inte bara Idun och Elion med, även Lillebrors namn. Hela barnaskaran. M har ju faktiskt haft en papparoll ända sen dag ett även om jag blev gravid med hans första biologiska barn redan efter nio månader, men att han sen start även har behandlat Elion som sin egen…


Best. Dad. Ever.



Kommentarer


  1. Agneta 8 november, 2015 on 09:51 Svara

    Det är så fint (självklart för mig men långtifrån för alla) att behandla de icke biologiska barnen som sina egna. Blir glad av det! Själv upplevt raka motsatsen och det gick inte bra. Så, blir så glad för er skull!

    • Evelina 8 november, 2015 on 20:18 Svara

      Verkligen!! Det är precis så det ska vara men är absolut ingen självklarhet för alla..

  2. Alexandra 8 november, 2015 on 10:56 Svara

    Fint med tavlan! En sådan får jag ordna med till nästa år. Vad tycker F om att M kallas för Eliions pappa också? Kanske är något ni pratat om.

    • Evelina 8 november, 2015 on 20:17 Svara

      Tycker jag! 🙂
      Vet inte vad han tycker men han vet ju också att M aldrig nånsin kommer ta hans plats. F är ju Elions riktiga pappa som Elion säger 😉

  3. Linda 8 november, 2015 on 13:40 Svara

    Har också haft turen att träffa en väldigt bra kille. Som sen dag ett tagit till sig mitt barn som mitt & inte ändrade hur deras relation varit efter att han också blev pappa.
    Hur ser ditt ex på saken, är han svartsjuk eller är han glad att du har hittat en ny vettig (?) kille. Hur ser deras relation ut, kan dom ensamma träffad när det är dags för byte med E veckor? (vet inte om du skrivit om det förut, då måste jag ha missat det)
    Har exet träffat en ny, så E fått en extramamma hos honom. Hur reagerade du då?( Eller tror du kommer reagera?)

    • Evelina 8 november, 2015 on 20:16 Svara

      Vad skönt att ni också löst allt fint!
      F är inte svartsjuk, och tror han är glad att det blev just M som fick extrapapparollen. De kommer bra överrens, har till och med varit på visning tillsammans en helg när jag jobbade. Och lika glad som jag är att F accepterar M är jag att M accepterar att F alltid kommer vara viktig och att jag vill ställa upp för honom inte minst för att hans familj och släkt bor över 100 mil bort. 🙂

      • Linda 8 november, 2015 on 22:27 Svara

        Roligt att läsa! Tack för att du tog dig tid att svara på mina funderingar. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna