VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MINIKALAS

IMG_7476


Minikalaset är över och det blev väl inte riktigt som det var tänkt pga sjukdom. Minikalaset blev ännu mer mini kan man säga. Men lite lek och mycket tårta blev det i alla fall och det har ändå varit skönt att mest vara på hemmaplan idag. Jag var i väg några timmar innan lunch för att handla ingredienser till tårta och samtidigt passa på att hämta lite paket. Kläder på Lindex bland annat, de har ju så fina bebiskläder, och mammakläder!


Vi hade tänkt bowling som avslutning på dagen för att kompensera att minikalaset blev ännu mindre än det var tänkt men det får vi ta en annan dag för kvällsbowlingen började vid 17 och det känns väl inte så lockande med två barn ;). En annan gång helt enkelt!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna