VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA TANDEN

Så skönt med en innedag idag, fram tills det var innebandydags! Min odd molly-kofta (finns på rea här) kommer såklart passa bättre sen utan mage och med några kilo mindre, men den är ju gjord så att den glipar längst ner – perfekt för en växande mage!



Lillasyster sken upp som en sol när hon fick syn på storebror. Kärlek! Det var ju inga problem att underhålla henne med en hel drös innebandyspelande killar att titta på, trots att det gled in på hennes middagstid 😉


Och vet ni! Idag fick jag syn på den första lilla tanden som börjar titta upp! 7 månader och två dagar ung idag. Elion fick två tänder på en gång prick på sexmånadersdagen. Förmodligen därför hon inte velat äta så mycket mat de senaste dagarna! Lilla tjejen börjar bli stor! Sitta själv gör hon också mer och mer, men det är faktiskt på sätt och vis lite skönt att hon inte är lika tidig som Elion på det sättet att hon fortfarande känns mer bebis eller vad jag ska säga. Eller om det kanske bara är jag som vill att hon ska kännas som bebis länge för att jag vill njuta till fullo nu när det är sista bebisåren? En magisk tid som jag kommer spara längst in i hjärtat med ”alla” barnen. Men, varje period har sin charm och jag ser även fram emot alla äventyr som väntar familjen med större barn.


Dags för Bonde Söker Fru nu!



Kommentarer


  1. Diana 14 oktober, 2015 on 20:00 Svara

    Lilla fina mysiga tjejen! Vad härligt att hon kommer att växa upp och verkligen se upp till storebror (tror jag). Så fint och så mysigt. Vad fin du ser ut finis.

  2. Tilda 14 oktober, 2015 on 20:44 Svara

    Du är så vacker Evelina, med eller utan gravidmage ?

    • Evelina 15 oktober, 2015 on 09:44 Svara

      Men tack snälla du <3

  3. Anne 14 oktober, 2015 on 21:51 Svara

    Vet inte om jag ska skriva ”vad kul” eller ”vad tråkigt” angående första tanden haha. Min skrutta fick sin första tand nu för nån vecka sedan och det är ju liksom så delat. Häftigt att hon växer men tråkigt att hon blir stor så fort! Man hinner liksom inte med. Det är ju så mysigt att mötas av det där tandlösa leendet på morgonen.. 🙂 Min skrutta är bara 5,5 månader så det hade gärna fått vänta liite till. :p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna