VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MITTIVECKAN & MITTIKÄNSLOR

 

TACK till alla som peppat i inlägget under eller på mail, och framför allt pepp tillbaka till alla er som delade med er av liknande känslor! Det är rent ut sagt skitsvårt att öppna upp sig såhär, öppna upp sitt inre. Det är blottande. Men jag önskar att alla som på något vis är tyngd av jobbiga känslor vågar öppna upp sig för någon. Det är läskigt, för det är då det blir verkligt, men det är också bara då du själv kan inse att det faktiskt finns. Jag är själv expert på att hålla just negativa känslor inom mig, inte konstigt med min uppväxt kanske där vardagen var fruktansvärd men ändå inte fick synas, så att berätta sånt här för den som står mig allra närmast, min bästa vän och älskade man, var miljoner gånger svårare än att berätta för er. Men jag tränar på det! Och jag blir så glad av era kommentarer och att vi kan peppa varandra istället för att hacka på varandra. Det finns alldeles för mycket hårdhet och elakhet i världen och av någon anledning ofta mellan oss kvinnor. Vilket jag tycker är alldeles galet! Jag tror faktiskt, att om man känner att man behöver vara elak och hacka på någon gör det för att man själv mår dåligt och inte har insett det ännu. Så att inse vad och hur man känner och våga ta tag i det är inte bara bra för dig själv, utan också andra runtomkring dig och alla dina relationer.

 

 

 

För att lätta på stämningen lite vill jag visa den här underbart gulliga jackan jag såg i H&M-katalogen alldeles nyss. Oh my så mycket fint det finns till de små!

 

Idun somnade precis i soffan och när hon vaknar är det lunchdags för henne och sen även för oss. Jag skriver oss för idag kommer M hem och äter lunch! Vi får besök av någon som ska byta nåt på fjärrvärmecentralen (ännu ett steg i den där läckageutredningen) så då passar han på att ta lunch på hemmaplan. Ett av dagens feel-good-moment helt klart! Det andra är i eftermiddag när vi ska åka hela familjen för att kolla på Elions innebandyträning. Det är sånt som betyder mycket för mig just nu, att bara vara familj tillsammans allihop och jag är glad att M förstår det och lugnar ner sig med allt fix för tillfället. Igår var han extra lugn på grund av en förkylning han åkt på, somnade i soffan vid 20 haha. Så jag passade på att kolla klart en husköparserie på Netflix.

 

STORA KRAMAR till er alla!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna