VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VILL DU GÅ PÅ BIO?

Imorgon har Biet Maya premiär på biograferna och DU kan vinna två biljetter till just den här filmen!


Jag har TVÅ dubbelbiljetter, vilket innebär att det blir två vinnare till två biljetter. För att vara med och tävla vill jag att du delar med dig om vem du tar med och varför.


unnamedBiet Maya är en liten virvelvind till bi som inte är rädd för att ifrågasätta reglerna i kupan. En av dessa regler är att inte lita på getingarna som lever bortom ängen. Maya, som inte har några som helst fördomar om andra insekter, blir snart vän med en geting och märker att de ju är precis som bin. När en stöld begås i kupan misstänks getingarna och Maya pekas ut som deras medbrottsling. Ingen tror på Maya när hon säger att hon är oskyldig, förutom hennes godhjärtade och bästa vän Willy. Under en lång och händelserik resa över ängen får Maya och Willy äntligen stifta bekantskap med ängens övriga invånare, och de två vännerna hittar snart spår som kan leda till den riktiga boven. Detta är den första långfilmen om Biet Maya som bl a är känd från sin populära tv-serie på SVT Barnkanalen.


Tävlingen pågår till och med fredag 9 oktober klockan 15.00.


LYCKA TILL!Kommentarer


 1. Helena 8 oktober, 2015 on 19:09 Svara

  Åhhh vad kul!
  Jag tar med mig min son Melvin såklart!
  Han har haft ett tufft år med en svår armbågsfraktur. Vi var på sista röntgen nu i veckan och äntligen såg allt bra ut!!!

 2. Malin 8 oktober, 2015 on 19:12 Svara

  Jag skulle vilja gå med min dotter. Hon har nyligen blivit storasyster och även om hon tycker det är roligt med lillebror så har det blivit jobbigt för henne inte längre vara bara lillasyster. Dessutom har hon börjat förskoleklass precis och tycker det är kämpigt att hitta nya kompisar och sin roll i skolan. Vi behöver lite mamma-dotter-tid hon och jag och lämna grabbarna hemma.

 3. Joanna 8 oktober, 2015 on 19:15 Svara

  Denna vinst skulle jag ge till mig och min treåring Maja som har det tufft just nu med mycket inre konflikter och en lillasyster som tar mycket av mammas tid. Vi skulle behöva tanka lite mammadotter-energi och få ha varandra för oss själva ett tag, det är precis vad vi båda behöver nu! Håller mina tummar ☺️

 4. Michaela Törnkvist 8 oktober, 2015 on 19:15 Svara

  Jag tar med min dotter. Hon har precis börjat uppskatta bio. Lite mor och dottertid med bio vore mysigt.

 5. Maria 8 oktober, 2015 on 19:15 Svara

  Underbar mysig tävling! Jag hade blivit så glad om jag vann två biljetter. Självklart hade jag gått med min goa treåriga dotter. Hon har vart på bio en gång tidigare och jag vet att hon hade älskat biet Maya.

 6. Maria 8 oktober, 2015 on 19:17 Svara

  Åh va spännande! Jag skulle ta med min minsta pojke som är 6 år på en riktig biokväll. Han har en storebror som ofta går på bio med sina kompisar och det blir sällan av att vi går med lillebror. Skulle va kul att överasska honom ☺️

 7. Malin - mamma till Sam Tim och Liam 8 oktober, 2015 on 19:18 Svara

  Åh jag har sen några veckor tillbaka fått En så stark känsla av att bara få tid med min mellanpojke! Med tre barn är det sällan man får tid för var och en som ju är så viktigt!
  Just bio med honom skulle vara så himla mysigt.
  Han är völdigt kramig och jag skulle veklingen vilja mysa med popcorn och en egen stund i biosalongen med honom! Han skulle bli så glad!

  Hoppas!!

 8. Lisa 8 oktober, 2015 on 19:18 Svara

  Jag skulle så gärna vilja ta med mig min dotter på bio. Vi har varit en endaste gång och hon längtar så att få gå igen. Det vore underbart att få dela denna upplevelse med henne igen.

 9. C 8 oktober, 2015 on 19:19 Svara

  Jag skulle ta med mig min 6 åriga son. Han kommer tyvärr lätt i skymundan när han har två småsystrar som tar mycket energi från oss föräldrar. Det skulle vara väldigt mysigt att få gå och göra något ensamma. Hoppas på tur!

 10. Annika 8 oktober, 2015 on 19:19 Svara

  Om jag hade turen att vinna biljetterna till Biet Maja så skulle jag ta med min nyblivna femåring på en ”mamma och Axel-dag” (som han själv kallar det). Vi skulle åka till Luleå (8 mil bort), äta vårrullar på restaurang och fira med en glass (som vi sällan kan göra pga lillebrors allergi). Sen skulle vi köpa massa popcorn och godis och njuta av filmen. Han har aldrig varit på bio, men älskar att se film, så det vore en underbar överraskning till honom ❤️

 11. Sandra 8 oktober, 2015 on 19:20 Svara

  Jag tar med min äldsta dotter Eira. Att hon nyss fyllt sex år är egentligen motivering nog men att dessutom ha en sjuk lillasyster som ofta tar mycket tid gör att en stund på tu man hand för mamma och stortjej skulle värderas extra högt.

 12. Emelie 8 oktober, 2015 on 19:21 Svara

  Om jag vinner biljetterna skulle jag ta med mig min stora tjej. Astrid är storasystern som njuter av varje stund hon får vara själv med mig om de bara är vid dusch, mathandling eller hämta posten. Försöker hitta alla stunder som jag kan för att hon ska få full uppmärksamhet. Svea skulle få egentid med pappan. Win win bin, Maja bin ??

 13. Annika 8 oktober, 2015 on 19:23 Svara

  Jag skulle ta med min älskade dotter, snart 4 år. Hon älskar bio! Jag har precis börjat jobba heltid och saknar vår mysiga egentid <3 att ta med henne påfinna filmen skulle göra henne & mig mycket glada :)

 14. Josefine 8 oktober, 2015 on 19:30 Svara

  Åh jag skulle ta med min lillebror som för 4 månader sedan blev morbror till min lilla flicka. Han är såå stolt och så duktigt men det är ändå lite jobbigt för honom och han känner sig bortglömd och tror jag älskar min lilla Agnes mer än honom. Vi har alltid haft en speciell relation och jag kan med handenpå hjärtat säga att jag älskar hobom som om han vore min egen son <3 skulle vara så mysigt att få ta med han på bio och bara rå om honom, våra biodejter är saknade :)

 15. Annie 8 oktober, 2015 on 19:40 Svara

  Jag skulle ta med min 5åriga dotter, hon fick en lillebror för 2 månader sedan vilket inneburit en stor omställning för oss alla. Därför hade det varit guld värt att få vinna biljetter och överraska henne med bio och lite egentid med sin mamma.

 16. Sofia 8 oktober, 2015 on 19:43 Svara

  Jag skulle ta med min äldsta tjej på 5.5 år! Jag har precis börjat arbeta heltid efter att ha varit hemma med barnen och samtidigt studerat på högskolan på distans. Det har tyvärr gett oväntade konsekvenser för min äldsta tös som är en HSP-person (high sensitive person). Hon tar det fruktansvärt hårt att jag är ifrån henne så mycket som jag är och hon gråter varje gång jag går ut genom dörren.. Vi försöker ha fina stunder ihop på kvällar och helger, och bland det bästa hon vet är bio och fika. Så vinner jag två biljetter skulle vi gå och fika eller äta lunch och sedan fortsätta med ett biobesök. Det skulle göra hennes helg!

 17. malin Andersson 8 oktober, 2015 on 19:45 Svara

  Jag skulle absolut ta med min son lennox? han är världens bästa storebror sen ett halvår tillbaka. Vi började när jag va gravid att försöka en gång per månad ha en lennox-dag när han fick bestämma vad vi skulle göra, maten osv. Väldigt uppskattat. Men sen lillasyster kom har de inte blivit så många gånger tyvärr.
  Så jag vill vinna så han och jag kan ha lite tid själva för en bio med massor av mys och popcorn. Extra bra för pappan o va själv med en väldigt mammig lillasyster också ?

 18. Emma 8 oktober, 2015 on 19:46 Svara

  Åhh, jag vill ta med min son 3,5 år på denna film. Kommer bli hans första bio besök. Han skulle bli så glad. Vi har länge pratat om bio men inte kommit till skott ännu.

 19. anna 8 oktober, 2015 on 19:47 Svara

  Åh! Jag har lovat min gudson 3 år gammal att ta med honom på hans första bio. Biet Maya hade säkert gillats :)

 20. Jenny 8 oktober, 2015 on 20:07 Svara

  Jag skulle ta med mig min dotter, som är född samma år som Elion. Hon älskar att gå på bio, men på sistone har inte tiden funnits till 100% för henne då vi flyttat. Jag tror att hon skulle må gott av en tjejdag med biomys och släppa alla kartonger och renoveringar.

 21. Andrea 8 oktober, 2015 on 20:09 Svara

  Om jag vann biljetter skulle jag överraska min äldsta dotter. Vi har inte haft egentid bara hon och jag sen hennes syskon (tvillingar) föddes för lite över 1 år sedan så detta skulle verkligen behövas <3

 22. Hanna 8 oktober, 2015 on 20:13 Svara

  Jag skulle ta med vår yngste son Casper. Som lillebror får man vara med om mycket, och lite till, men väldigt sällan får man chansen till att vara ensam med någon förälder. Storebror fick man så mycket ”egentid” tillsammans med, men man får nästan aldrig den möjligheten att göra något med bara lillebror. Det vore så mysigt att göra något bara för honom, bara vi två ❤️ det är så viktigt att ha kvalitetstid hela familjen tillsammans och det är vi väldigt bra på, men tyvärr desto sämre att värdesätta egentid till att verkligen hinna med det ena eller andra syskonet…

 23. Therese 8 oktober, 2015 on 20:22 Svara

  Å! Jag skulle ta med mig min treåring som då skulle få se sin favoritfigur på sitt livs första biobesök, vilken fullträff! :) det skulle dessutom bli en stund då hon slipper dela min uppmärksamhet med sin lillebror. Att bli storasyster mitt i treårstrotsen har inte varit lätt alla dagar, men hon gör så gott hon kan och är så förtjänt av detta!

 24. MalinE 8 oktober, 2015 on 20:25 Svara

  Jag hade velat ta med min son på 3 1/2 år på sin första bioupplevelse. Han älskar biet Maya och han har önskat sig popcorn ett tag nu. Jag och min man ligger i skilsmässa och jag önskar mig ensamtid med vår son i denna jobbiga tid.

 25. Diana 8 oktober, 2015 on 20:26 Svara

  Åh den har jag väntat på länge!! Självklart tar jag med min äldsta dotter på 5 år som har gillat Maya sedan liten. Vi har den i Colombia och vi har böcker på spanska med Biet Maya. Hon påminner mycket om min dotter, stark och egen av sig. :)
  Hoppas på att få ta med henne på lite egen tid och mysa tillsammans. <3

 26. caroline 8 oktober, 2015 on 20:29 Svara

  Hej Evelina!
  Jag skulle vilja ta med min son (5år) på bio. Jag jobbar i butik så jag arbetar mkt kvällar o helger så vi har tyvärr inte så mkt kvalitetstid tillsammans, därför vore det trevligt att få ihop en date men honom.

 27. Jossan 8 oktober, 2015 on 20:35 Svara

  Jag skulle älska att få ta med mig min stora kille på bio, att lämna lillasyster hemma med pappa och få mysa bara vi två. Sist vi var på bio tillsammans var i januari då jag var höggravid. Så han skulle uppskatta det minst lika mycket som jag. Egentid med mamma! ?

 28. Om jag har turen med mig vill jag ta med min lilla prinsessa på fyra år. Det blir hennes biopremiär och jag vet att hon skulle uppskatta egentid med mamma. Annars är ju lillebror alltid med på ett hörn!

 29. Sandra 8 oktober, 2015 on 20:43 Svara

  Jag skulle ta med mig min tvååriga son, Arvid. Han fick en lillebror för tre månader sedan och skulle bli glad för lite egentid med sin mamma :)

 30. Emma 8 oktober, 2015 on 20:45 Svara

  Hej! Jag skulle ta med min bästa kompis Liam, snart 5 år. Jag tycker det är fantastiskt roligt att hänga med den här lille killen och vi har verkligen kul ihop! Han sover över hos mig ibland och vi brukar hitta på saker ihop men än har vi inte varit på bio. Jag tror att jag skulle uppskatta det minst lika mycket som han! :)

 31. Mary 8 oktober, 2015 on 20:48 Svara

  ”Biet Maya är en liten virvelvind till bi som inte är rädd för att ifrågasätta reglerna i kupan”. Den här meningen stämmer så himla bra in på vår dotter! En bestämd liten dam med världens energi och sprudlande glädje! Hon är 4 år gammal och har aldrig varit på bio. Detta skulle alltså få bli hennes allra första gång om vi kammar hem en vinst! Det skulle vara så roligt med en mor och dotter dag tillsammans <3 Bio, shoppning och middagsmys. Lämna pappa med bröderna bus på hemmaplan. En riktig tjejdag är precis vad vi behöver mitt i allt vardagskaos! 😀

 32. Johanna-mamma till en prins och två prinsessor 8 oktober, 2015 on 20:48 Svara

  Jag skulle ta med min äldsta dotter(4år)dels för att hon gillar biet Maja men även för att hon verkligen har hamnat i ”kläm”när lillasyster kom i början av året.Hon är på lillasyster konstant och väcker henne när hon sover.Eller så hittar hon på dumheter och det blir mkt tjat,tillsägningar och nej.Hon är världens finaste tjej som hamnat lite i obalans och skulle verkligen behöva få en stund med bara mamma!Vi försöker ta egentid med alla barnen men det skulle behövas ännu oftare vilket kan vara svårt att hinna med.Men nu håller jag tummarna för vinst så hon får en glad överraskning:)
  Kram Johanna

 33. -Jenny- 8 oktober, 2015 on 20:52 Svara

  Åh! Då skulle jag ta med mig min stora kille Jack (som blir 2 år och 9 månader den 11 oktober) på hans allra första biobesök. Förutom biopremiär tänker jag att det blir skönt att få lite mamma-Jack-tid och göra något roligt ihop och så har han feber just nu så då kan vi ”fira” att han är frisk också. Och viktigast av allt – då kan denhär mamman få lite biogodis!

 34. Cilla 8 oktober, 2015 on 20:52 Svara

  Jag skulle definitivt vilja ta med min son Viggo på bio. Han har nyligen börjat förskoleklass och är riktigt duktig i skolan så att vinna två biobiljetter vore superkul att kunna visa honom lite uppskattning på det sättet. Hoppas på vinst! ✊

 35. Linda 8 oktober, 2015 on 21:03 Svara

  Åh, mina pojkar älskar Biet Maya! Jag köper en extrabiljett och tar med båda mina småpojkar på lite biomys!
  Man ser lyckan i ögonen på dom när det är film på storbild <3

 36. Suzanne Zehlander 8 oktober, 2015 on 21:11 Svara

  Åh. Jag skulle vilja ta med mig vår son Rasmus på bio!
  Han går igenom en lite känslig period nu. Älskar sitt dagis men vill samtidigt vara hemma med mig och hans lillasyster, gråter varje gång jag lämnar honom men har haft det roligt när jag 5 timmar senare hämtar honom!
  Lite tid själv med honom där bara han är i fokus tror jag skulle göra honom gott!

 37. Sara 8 oktober, 2015 on 21:17 Svara

  Vilken lycka detta vore att vinna. Jag skulle ta med min lilla Ebba snart tre år. När hon fyllde 2 år hade hon en Biet Majatårta för Maja är en stoooor favvo hos henne. Dessutom skulle det bli hennes första biobesök ☺

 38. Britta 8 oktober, 2015 on 21:19 Svara

  Då storasyster ska på kalas andra helgen på rad önskar jag skämma bort lillebror med ett biobesök bara han och jag. Ögonen skulle tindra av lycka!! Och mamman skulle mysa ?

 39. Emma 8 oktober, 2015 on 21:20 Svara

  Men vad är oddsen. Kläckte precis idén till min man om att ta med våran Noah 5år för att se biet Maja. Och sen gick jag in på din blogg och såg denna tävling :)
  Skulle ju självklart ta med min finaste lilla unge för lite kvalitetstid med en stor låda popcorn (bådas favorit).
  Kram, Emma

 40. Kajsa 8 oktober, 2015 on 21:27 Svara

  Tar med min dotter på bio för första gången i sitt liv. Hon älskar Biet Maja! Vilken upplevelse! //en läsare flera år tillbaka.:)

 41. Emma 8 oktober, 2015 on 21:31 Svara

  Jag skulle ta med min äldsta son på bio vore mysigt med egen tid utan lillebror och en mamma som mest tänker på skolan. Så en myskväll med min äldsta son hade det fått bli.

 42. Annalin 8 oktober, 2015 on 21:39 Svara

  Jag skulle ta med min son. Han har fullkomligt älskat de gånger vi gått på bio innan. Och det har inte blivit ofta då man som student till tre små får vrida och vända på kronorna för att få allt att gå ihop.

 43. Sara Melzén 8 oktober, 2015 on 21:48 Svara

  Vilken kul tävling!!
  Jag skulle ge biljetterna till min man och vår dotter som snart fyller 4 år. Hon har ännu inte gjort sin biopremiär och det hade varit superkul att få skicka iväg pappa och dotter på biodejt 😉

 44. Anna 8 oktober, 2015 on 21:49 Svara

  Vad trevligt! ?
  Jag tar självklart med mig min son Tiger och låter honom få gå på bio för första gången! Underbart att få dela den upplevelsen med honom!

 45. Anna 8 oktober, 2015 on 21:53 Svara

  Om jag vinner vill jag ge min vinst till Sandra och hennes dotter Eira, som också är med i denna tävling (se hennes kommentar tidigare idag.) Sandra är en riktig kämpe som har en enormt tuff vardag. Hon och hennes fina familj förtjänar en liten vinst. Hoppas på tur nu! :)

 46. Elin 8 oktober, 2015 on 22:10 Svara

  Jag skulle ta med mig min 6 åriga bonusson! Han älskar att gå på bio och sen lillasyster kom till världen för 7 månader sedan har vi inte hunnit med att göra något bara jag och han. Skulle vara såååå mysigt!

 47. sofia 8 oktober, 2015 on 22:41 Svara

  Å! jag vill så gärna gå med min son 4 år med autism. Han har aldrig varit på bio, jag har inte vågat. Men vinner jag nu då ska jag våga! :)

 48. Veronica Marie 8 oktober, 2015 on 22:45 Svara

  Åh så glad jag skulle bli ifall jag fick ta med mig min 5-åriga son Leo på en biodag bara han och jag. <3 Han älskar Biet Maya så jag vet att han skulle bli väldigt glad över att få se denna film på bio.

  Leo fick en lillasyster för 8 månader sedan som fått väldigt mycket av min tid då hon helammats fram till alldeles nyligen. Nu skulle jag vilja ge min älskade Leo lite egentid bara han och jag. Det skulle vi båda uppskatta mycket. <3

 49. Sanna 8 oktober, 2015 on 23:15 Svara

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna och bjuda med mig dottern. Hon fyller 8 år nu den 19/10, så detta vore en perfekt födelsedagspresent att fira lite extra med.

  Kram Sanna

 50. Mikaela 8 oktober, 2015 on 23:46 Svara

  Vilken fin tävling,vad glad jag blev när jag såg den.Jag skulle ta med mig min yngsta son som snart fyller 3 år.I söndags va det biopremiär för hans del på SF:s barnens biodag och vi valde en av hans favoriter Nicke Nyfiken.Jag tippade att han skulle orka sitta 30 minuter av de nästan 1 1/2 h som filmen varade men han satt hela filmen i mitt knä och hade det så bra så det vore så roligt att få gå och se Biet Maja med honom som är en annan favorit.

 51. Kim - Nybliven fru 8 oktober, 2015 on 23:58 Svara

  Jag skulle ta med mig min son Linus, 3 år som aldrig varit på bio. Han gillar allt som flyget, oavsett om det är flygplan, helikoptrar eller djur. 😉 Han skulle bli överlycklig för en mysdag med mamma som jobbat alldeles för mycke denna sommar som varit!

 52. Emma 9 oktober, 2015 on 03:41 Svara

  Hej!

  När det var barnens dag på bio förra helgen, iaf i jkp, så skulle jag och min Amanda 3,5 år gå på biet Maya! Men jag var lite sent ute så det var redan fullbokat. Men provar lyckan här istället, skulle bli en glad tjejs allra första biobesök! Men då jag jobbar helg och natt på sjukhuset så skulle det få bli Amanda som får gå första gången på bio med pappa. En mysig tillsammansgrej för dem på dagen när mamman sover! Med vänlig hälsning, Emma

 53. Sanna 9 oktober, 2015 on 03:58 Svara

  Åh med fyra barn skulle jag vilja ta med dem alla, men ibland finns det dem som Behöver extra mamma tid. Jag skulle ta med min fyra åring, han skulle bli så otroligt glad och det skulle vara mysigt komma iväg lite med honom ensam ?

 54. Cathrine 9 oktober, 2015 on 05:10 Svara

  Åhh detta hade varit underbart att vinna. Skulle älska att få ta med min sonen på lite mys i biomörkret ? Han älskar när vi hittar på något bara han och jag, och är man världens snällaste och omtänksammaste storebror så är det klart man förtjänar något extra skoj ibland ? Håller tummarna för en vinst att kunna överaska honom med ?

 55. Malin 9 oktober, 2015 on 05:35 Svara

  Åh va mysigt det vore att få ta med min yngsta dotter på 3,5 år på bio för första gången. Hon skulle bli så stolt att få berätta för sina äldre syskon att hon minsann också varit på bio! :)

 56. liselotte 9 oktober, 2015 on 05:37 Svara

  Jag är gärna med och tävlar om dessa biobiljetter. Har jag ha turen att vinna skulle jag ta med mig mitt barnbarn Hugo, det skulle då bli vår biopremiär tillsammans, så mysigt. Hoppas på tur, liselotte.

 57. Johanna 9 oktober, 2015 on 05:53 Svara

  Jag har två döttrar själv o vi har varit bio flera gånger på kort tid, vilket varit jättemysigt! Skulle jag vinna dessa biljetter så skulle jag vilja dela med mig av mysighetskänslan till dotterns klasskamrat, vars pappa gick bort förra året. Mamman jobbar 2skift och trots (eller tack vare!?) att hon är ensamstående nu så löser hon det med hjälp av vänner. Jag skulle helt enkelt vilja ge dem lite guldkant i den annars rätt så kämpiga vardagen!

 58. Mikaela 9 oktober, 2015 on 06:15 Svara

  Hej!
  Jag vill ta med min äldsta dotter Nellie på bio bara hon och jag. Att få ensamtid med en och en är inte alltid de lättaste, men jag skall verkligen försöka bli bättre på det och med dessa biljetter så hade de underlättat! Hon hade uppskattat det enormt och det efterfrågas ifrån alla våra 3 döttrar att få ha mamma eller pappa för sig själv en stund! När dem är 2,5 år, 4 år och 6 år så blir vardagen intensiv och jag förstår dem fullt ut att de blir konkurrens. Så jag hoppas innerligt att jag skall vinna dessa för att på momangen börja tillgodose deras önskningar! <3

 59. Mimmi 9 oktober, 2015 on 06:26 Svara

  Jag skulle gärna ta med min dotter som är sex år. Är så sällan vi har möjlighet att gå på bio! Jag är sjukskriven och pengarna räcker sällan till detta trevliga nöje! Nu håller jag tummarna för två biljetter som skulle förgylla vår vardag!

 60. Malin 9 oktober, 2015 on 06:36 Svara

  Om jag vann skulle jag ta med min kompis Isabella, 2,5 år. I väntan på egna barn (5 mf/ma and counting…) har hon varit en glädjespridare utan dess like. Hon och hennes föräldrar ger oss ovärderlig stöttning i vår situation. Eftersom Biet Maya rullar på tvn hemma hos dem i stort sett alla dygnets vakna timmar tror jag den här presenten skulle passa som handen i handsken. På köpet får hennes föräldrar lite välförtjänad egentid.

 61. Frida 9 oktober, 2015 on 06:41 Svara

  Jag skulle bjuda min brors dotter Greta som är 2 1/2 år. Hon älskar biet Maja. Det är det hon vill kika på när hon får se film. Tyvärr skulle jag inte kunna sällskapa henne. Jag bor i Kungälv och hon i Stockholm. Men min bror och hans sambo skulle kunna sällskapa henne. Hon har aldrig varit på bio. Så detta vore perfekt att ge som en höstpresent. Hoppas på tur!

 62. IdaIda 9 oktober, 2015 on 07:05 Svara

  Jag vill jättegärna gå på bio! Om vinsten hamnar hos mig tar jag med mig min snart 5-åriga son på bio.

 63. Lina 9 oktober, 2015 on 07:09 Svara

  Jag tar med sonen, så klart! Det skulle bli mysigaste stunden med en kille som har massa energi och sällan sitter stilla. Cykla och sparka sparkcykel hägrar i den snart 6-åriga killens liv. Så Biet Maya och popcorn skulle ge oss bästa helgmyset, lugn och ro och bara vi två! Kärlek!

 64. Jennie 9 oktober, 2015 on 07:26 Svara

  Jag skulle vilja ge biljetterna till min man och våran dotter. Sedan han började jobba efter sin utbildning så har dom två inte haft så mycket tid tillsammans. Dom behöver verkligen en date tillsammans utan mamma och lillebror :)

 65. Ansam 9 oktober, 2015 on 07:32 Svara

  Om jag skulle vinna biljetterna skulle jag ta med mig mina två barn (köpa till en biljett till min dotter). Som studerande tvåbarnsmamma så blir vardagarna väldigt stressiga och ofta får jag spendera även kvällar med skolarbete, eller i alla fall med att tänka på och stressa över skolarbete. I en biosalong måste man dock vara ”här och nu”, koppla bort allt och kramas. :-)

 66. Frida 9 oktober, 2015 on 07:41 Svara

  Hej!
  Om jag hade turen att vinna så skulle jag ta med mig min dotter Thilde, för hon har aldrig varit på bio och just denna film tror jag att hon skulle älska. Det skulle bli en mysig stund för bara oss två. ♡

 67. Ana 9 oktober, 2015 on 07:52 Svara

  Jag tar med mina barn såklart! Bara för att jag älskar dem och vill hänga med dem så mycket som möjligt.

 68. veronica andersson 9 oktober, 2015 on 07:58 Svara

  Åh så roligt med bio ☺
  Om jag vann skulle jag ta med min yngsta son Emil som är 5 år. Han vill jätte gärna se just denna film :)
  /veronica ☺

 69. Marie 9 oktober, 2015 on 08:21 Svara

  Jag skulle egentligen vilja gå med stora dottern, men ska jag va helt ärlig så fyller hon 8 år i höst och vill hellre gå med kompisar just nu… Så jag hade gett min dotter och en av hennes kompisar biljetterna! :-) (Och invänta att det blir roligt att gå med mamma igen ;-))
  Kram Marie

 70. Magda 9 oktober, 2015 on 08:56 Svara

  Jag skulle gå med min 5 åriga son som jag har på halvtid. Han har en språkstörning som han kämpar med varje dag. Sista tiden har han utvecklats massor! En av hans favoritsaker att göra för att koppla av är att se djur som pratar. Så att se på barnkanalen på morgonen innan språkförskolan är ett måste och biet Maya är en av hans favoriter! Kunna få vinna biobiljetter till denna film skulle vara så betydelsefullt! ?❤️

 71. Emma 9 oktober, 2015 on 09:19 Svara

  Jag skulle ta med mig min dotter! Hon och jag skulle behöva lite tid för oss själva då hon fick en lillebror för några månader sen :)

 72. Tess 9 oktober, 2015 on 10:05 Svara

  Oh, vad kul! Då skulle jag ta med mig min systerdotter! Och detta av två anledningar:
  1. Hennes storebror har tidigare fått bioupplevelse av mig i födelsedagspresent. Systerdottern var då för liten för att hänga med på bio, och blev. Så. Ledsen. Så där så att hjärtat brister på en, och jag lovade henne egen bio-time med moster så fort hon blev stor nog. Och det kan hon nog vara nu! (Jag är beredd att testa i varje fall) 😉
  2. Det är en väldigt energisk liten systerdotter jag har, och syrran som fyller år snart skulle nog se det som en väldans bra present att få lite lugn och ro en eftermiddag!

 73. Marit 9 oktober, 2015 on 10:08 Svara

  Jag skulle gå med min treåriga dotter Ida – jag älskar att se förväntningen i hennes ögon när hon inser att vi ska på bio och glittret i desamma när salongen släcks ner och introt börjar.. Det är värt allt smör i Småland! <3

 74. Jessica 9 oktober, 2015 on 10:28 Svara

  Jag skulle ge biljetterna till min son och man. Jag tror att båda skulle uppskatta lite tid med varandra. Och då skulle jag få lite tid själv med dottern…win/win :)

 75. Hanna 9 oktober, 2015 on 10:52 Svara

  Av två anledningar skulle jag självklart ta med min 4-åring Milton <3 Vi var på bio i våras men han blev skrämd av filmen och har inte vågat sen. Men Biet Maya älskar han att se på tv så det skulle nog locka! Sen har han haft en mycket tråkig mamma senaste månaderna då jag är gravid i v.13 och mått så dåligt. Äntligen mår jag bättre och vill njuta av honom till fullo igen 😀

 76. Linnea 9 oktober, 2015 on 12:04 Svara

  Åh perfekta filmen för lillasyster Ingrid här hemma som aldrig har varit med på bio än! Hon älskar Maja och ingen skulle bli lyckligare än vi att få ta med henne på denna film! Sist storebror gick på bio var det med mormor och snacka om att lilla syster slog bakut när storebror 5 år sa! -du får skaffa en egen mormor att gå med Ingrid och du kan ju faktiskt inte heller sitta still 😉
  Ja som sagt ingen hade blivit gladare!
  Trevlig helg!

 77. Christina Lönnbäck 9 oktober, 2015 on 13:38 Svara

  Jag skulle ta med min son Gustav som är 3 år. Han älskar biet Maja och har precis blivit storebror och vill gärna ha lite egen mammatid. Helt plötsligt fick man ju dela på uppmärksamheten från mamma och pappa. Men han är jätteduktig och jättesnäll mot sin lillebror så han är verkligen värd att få egen mammatid och gå på bio och titta på biet Maja!

 78. Anna 9 oktober, 2015 on 14:11 Svara

  Jag skulle vilja ta med min 3,5 åriga dotter på biomys, hon blev storasyster tidigare i år och det skulle vara härligt att få unna henne något med bara mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna