VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGSKALAS!

Igår var det kalasmiddag för Ms yngste bror hemma hos svärföräldrarna. Något jag verkligen hade sett fram emot, det är så mysigt att träffa alla! Men så fick Idun ont i magen, vilket vi kom vi fram till berodde på för mycket broccoli i maten under dagen, så hon var jätteledsen och inte ens mamma hjälpte… Så efter mat och tårta kändes det bäst att åka hem till hennes hemmiljö och klockan var ändå hennes vanliga sovtid (19.30 ungefär). Vår dotter är på riktigt aldrig ledsen och absolut inte på det viset, så det kändes nästan lite konstigt. Sist det hände var när hon var nyfödd och hade ont i magen ett par kvällar. Att inte kunna trösta sitt barn är verkligen en hemsk känsla oavsett orsak!

 

 

 

Jag hade en klänning från Kappahl på mig, det var rätt härligt att få svira om till något helt annat än jobbkläder! Idun hade klänning och strumpbyxor från Kappahl, jacka H&M och mössa Lindex.

 

Och jag behövde ingen jacka! Alltså förstår ni hur konstigt det är när det gäller mig haha!? Fryser annars jämt. Jag var likadan med Elion i magen att jag blev såå mycket varmare… Mer om det och denna graviditet i nästa inlägg, igår bytte vi vecka igen!


Kommentarer


  1. Diana 5 oktober, 2015 on 08:42 Svara

    Åh den känslan kommer jag ihåg, det är hemskt att inte kunna trösta dom när dom är ledsna. Känns inte alls bra någonstans. Hoppas kvällen blev bättre och att det gick över sen.

    Vad fin du ser ut !
    Kram

  2. Cissi 5 oktober, 2015 on 10:24 Svara

    Hemskt att inte kunna trösta. Har varit väldigt förskonade från det, men minns fortfarande med fasa en flygresa med Emma när hon var 3 och fick ont i öronen. Var nog det värsta jag varit med om som mamma…

  3. Denise - Nybliven 2barnsmamma! 5 oktober, 2015 on 12:57 Svara

    Fina ni är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna