VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VECKOBYTEN

  


Graviditetsvecka 16


Fostret är nu en liten minibebis som du skulle kunna hålla i en hand. Navelsträngens fäste flyttar ned på barnets mage för att hamna på rätt plats. Fingrar och tår är tydliga. Lemmar och leder har nu fullständigt bildats hos fostret. Musklerna blir allt starkare och rörelserna mer aktiva. Ögonbryn och ögonfransar växer fram. Ögonen är känsliga för ljus.

 

 

Ja igår var det dags att byta vecka igen. Vecka 16 men känns som vecka 6 ungefär! Om graviditeten med Idun gick snabbt är det inget mot denna. Jag mår bra, trött och orkeslös bara och längtar efter den riktiga bebismagen. Som det är nu känner jag mig mest pluffsig och trivs inte riktigt i några kläder. Men så tänker jag på vilket mirakel vi väntar på och blir lyckligast i världen! Den sista lilla pusselbiten i vår familj. Lilla A. Om några veckor får vi veta om det är pojke A eller flicka A (vi har både flicknamn och pojknamn på A) och det ska bli så roligt att veta mer om lillbebisen!

 

Måndag och en solig sådan idag! Snart dags för min och Iduns nap i soffan, välbehövlig idag eftersom jag somnade alldeles för sent igår. Hade svårt att somna dessutom. Men denna vecka kommer bli så rolig!! Vår bröllopsfest på lördag och på söndag blir det Liseberg ifall vädret tillåter.

 

KRAM!


Kommentarer


 1. Milla 21 september, 2015 on 08:38 Svara

  Jättesöt bebismage

 2. Alexandra 21 september, 2015 on 09:27 Svara

  Nyfiken på fruhippa=)

 3. Rebecca 21 september, 2015 on 09:45 Svara

  Åh så fin du är vännen ?

 4. Frida 21 september, 2015 on 09:58 Svara

  SÖÖÖT! Alltså redan vecka 16?! Helt sjukt vad snabbt tiden går. Alla andra gravida bara flyger fram i sina veckor men känns som jag står still haha, men det gör jag väl inte då gissar jag 😀

 5. Diana (La Madre) 21 september, 2015 on 10:34 Svara

  Vad spännande att få veta sen (om vi nu får veta här på bloggen) vad det blir för något, pojke eller flicka. Vet inte varför jag tror det är en pojke, men oavsett vad så är det supermysigt. 😀 Vilken fin mage du har vackra.

 6. J. 21 september, 2015 on 11:00 Svara

  Du har en jättefin mage! Jag gissade på Tristan, tänkte att ni skulle fortsätta med n-temat(ElioN och IduN). Men hmm… Alice kan jag tänka mig, eller kanske AlviN hehe. Nyfiken man är. 😉

 7. Elin 21 september, 2015 on 11:52 Svara

  Åh alltid lika spännande att få reda på om det är en pojke eller flicka som gömmer sig i magen <3 Vi fick en dotter för en vecka sedan :)
  Har du några namnförslag (som inte är tänkt till eran lille i magen) skulle jag bli såå glad. Hade fler pokjnamn än tjejnamn denna gång 😉
  Kramar!

  • Evelina 21 september, 2015 on 12:06 Svara

   Har massa jag gillar som inte går hem hos M haha! Chloé, Celine, Livia… Nåt som du gillar? 😉

 8. Anne 23 september, 2015 on 09:30 Svara

  Jag tror faktiskt att det är en tjej till! Men vi får seee! Spännande! :)

  • Evelina 23 september, 2015 on 09:34 Svara

   Gör du!? Du är den första som gissar det 😉 Förutom M haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna