VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RAKT IN I HÖSTEN

När vi kom hem från ett 35-gradigt New York till ett 15-gradigt Sverige blev det väldigt påtagligt att vi ju har HÖST i Sverige nu. Och vår lilla tjej som såklart har växt hur mycket som helst sedan i våras, från storlek 56/62 till 74, har förstås inte några ytterkläder för till exempel höstmorgnarna när vi ska lämna storebror på skolan. Inte ens hennes senaste inköpta mössa passar längre!

hmprod

Så den här piléjackan från H&M har jag beställt! Jagade runt hela köpcentret igår utan att hitta någon annan bättre (overaller fanns många men det känns fortfarande lite för tidigt i och med att åkpåse kan få komma fram snart också om det behövs) och denna var såklart slut i storlek 80. Tänker som med alla ytterplagg att det ska hålla ett tag så i regel köper jag dom en storlek större.


Ska ta och gå igenom det jag sparat från Elions bebistid en dag snart också, där kan nog finnas något även om jag vet att jag skänkt/sålt det mesta.


Idag har vi ätit höstmiddagen nummer ett – soppa! Faktiskt rätt så mysigt ändå, att tända ljus i hela huset, äta köttsoppa till middag och bara mysa på inomhus. Idag har jag sovit två gånger med Idun på dagen haha.


Kram/E


Kommentarer


  1. Alexandra 14 september, 2015 on 20:55 Svara

    Den låg under flicka, men den grå tänkte jag beställa till min son. Passar ju lika bra på små pojkar med. Men du har ibgen speciellt underdell till?

    • Evelina 15 september, 2015 on 06:29 Svara

      Ja precis! Jag tänker att den passar till nästa år om vi får en lillebror med ;). Nej denna tänkte jag att hon ska ha nu i början. I vagnen har hon filt och snart åkpåse, overall kommer sen när det blir ännu lite kallare tänkte jag :). Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna