VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄRMEREKORD I NY

 
Glad tjej igår på väg tillbaka till hotellet, med en plånbok från Michael Kors. Det var 36 grader så inte konstigt att det gick långsamt och att vi var helt slut ;). Det var visst den varmaste dagen på två år, och sen juli har de haft 20 dagar med över 32 grader. Vi prickade in flera av dom.


Ja vi har verkligen haft det varmt och skönt! M gillar inte värmen lika mycket som jag, och visst är den lite jobbigare som gravid, men alltså nu känner jag mig helt redo för hösten hemma, efter en alldeles underbar bröllopssemestervecka här.


Igår fick vi meddelande om att vårt flyg är inställt och istället ska vi åka massa timmar senare och dessutom byta i Köpenhamn. Inget direktflyg längre alltså. Tack för det Ticket eller SAS eller vem som nu är ansvarig! Känns sådär eftersom vi alltså kommer hem senare och jag dessutom måste genomlida två landningar. Har riktigt jobbigt med trycket vid framför allt landning, när vi anlände till NY var jag dessutom jätteförkyld och då hade jag så ont att jag nästan fick panik, inte ens tryckutjämnarna hjälpte. Och sen hade jag lock för öronen helt i 12 timmar och delvis i fler dygn. Men nu är jag ju i alla fall inte förkyld längre! 🙂 Däremot får jag inte träffa storebror imorgon heller eftersom vi istället för att komma hem mitt på dan kommer sent på kvällen…


Kommentarer


  1. Marieh 9 september, 2015 on 16:17 Svara

    Vet precis hur det är med att ha det jobbigt vid landning. Jag har alltid haft väldigt ont av det ända sedan jag var liten och förra året fick jag operera ett öra efter en flygtur. Fruktansvärt. Jag kräktes på planet utav smärtan så jag förstår dig verkligen. Men jag har två bra tips: Få Renexin utskrivet av din läkare. Det är egentligen en förkylningsmedicin men gör att slemhinnorna inte svullnar.
    Jag börjar äta dem dagar innan en flygresa + hela semestern och sen några dagar efteråt och mina problem har minskat mycket tack vare det. Vissa säger att det bara är placebo men nja, det tror jag inte. Vid mina senaste två flygturer så har ja tagit Renexin och då har mina öron mått mycket bättre. Nu kanske du inte kan ta det då du är gravid men det kanske kan vara bra för framtiden? =) Sen så funkar även vanlig Otrivin rätt bra. Spraya flera gånger dagarna innan flygtur och även samma dag. Det brukar hjälpa en hel del.
    Lycka till.

    • Evelina 9 september, 2015 on 17:29 Svara

      Oj!! Vad skönt att det blivit bättre för dig med rätt hjälp! För mig brukar det gå helt ok med tryckutjämnarna från Apoteket men ska absolut testa otrivin också till att börja med! Kram och tack igen!

  2. Milla 9 september, 2015 on 16:24 Svara

    Men ush då. Hoppas ni ändå får en hyfsad trevlig hemresa o någon kompensation

    • Evelina 9 september, 2015 on 17:28 Svara

      Tack snälla!!

  3. Trebarnsmamman Liselotte 9 september, 2015 on 16:28 Svara

    Nej vad tråkigt att dom ställde in flyget! Och jobbigt att det inte blev ett direktflyg hem heller, speciellt med tanke på barnen.

    • Evelina 9 september, 2015 on 17:28 Svara

      Ja… :/

  4. Anne 9 september, 2015 on 16:31 Svara

    Så himla dåligt att dom bara ändrar sådär helt plötsligt. Har man bokat direktflyg så har man väl gjort det av en anledning liksom..!

    • Evelina 9 september, 2015 on 17:28 Svara

      Jamen precis!!

  5. Annika K 9 september, 2015 on 17:29 Svara

    Förstår att ändringen är irriterande 🙁 Men vad gör man :/
    Ang trycket… det finns öronproppar som man kan ha som sköter det själv.
    Det hade jag sist jag flög med förkylning. Kanonbra! 🙂

  6. Sandra 9 september, 2015 on 17:39 Svara

    Jag tycker nässpray fungerar bra, det och tuggummi. Ös på med nässpray innan start och landning.

  7. Evelina L 9 september, 2015 on 17:45 Svara

    Måste tipsa om

    http://www.apotea.se/earplanes-%C3%B6ronproppar-vuxen?gclid=CNCg1tWy6scCFWLicgodPxYNSQ

    Jag har haft hemska problem med öronen när jag flygit tidigare( kan inte tryckutjämna alls), men sen jag testade dessa har det funkat prima! Sån lättnad! Så har du inte provat innan är det värt ett försök iaf ?

    • Evelina 9 september, 2015 on 22:22 Svara

      Det är såna jag använder också! Hjälper massa men tydligen inte när jag är förkyld…

  8. Ingrid 9 september, 2015 on 18:19 Svara

    Åh, vad jobbigt med inställt flyg, och hemskt med mellanlandningar – hoppas att det går smidigt ändå!

    Jag brukar också få SUPERONT vid landning, men för mig hjälper det jättemycket att använda vanlig nässpray strax innan planet börjar gå ned. Jag känner bara av lite då och det är hanterbart, istället för att typ gråta av smärta. Såg att någon annan tipsat om nässpray med. Det borde ju finnas någon gravidkompatibel du kan använda 🙂

  9. Evamy 9 september, 2015 on 19:54 Svara

    Hej! Det räcker att ta nässpray 20 minuter för start och landning! Och tugga tuggummi vid start och landning ? här har du en som förr alltid suttit och gråtit vid varje start och landning men detta funkar kanon för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna