VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN STORA FIXARDAGENEn av de första bilderna på mig och min älskling. Början av september för två år sen ♥


Imorgon (!) flyger vi mot New York för att gifta oss och för att få en kombinerad bröllopsresa på samma gång. Varför New York har en del av er frågat? Varför inte det istället för ett stort kyrkobröllop svarar jag? 😉 Vi väljer helt enkelt det som passar oss, och vi kände ännu mer när vi var på kyrkobröllop med stor middag efteråt, att vi är så glada att vi gör precis så här. Alla gillar ju olika. Och visst är det så, att man måste göra det magkänslan säger, livet är för kort för annat.


Idag är det mest roliga saker på schemat – ultraljud av minibebis om en liten stund, jag ska fixa naglar och ögonfransar. Sen är det dags för att packa. Och förbereda huset för saneringen som är bokad medan vi är iväg. Sen går bilen hemifrån kring 04 imorgon bitti, så det måste bli en tidig kväll för oss! M slutar för dagen redan innan ultraljudet som tur är.Kommentarer


 1. Lina 1 september, 2015 on 08:40 Svara

  Trevlig resa och lycka till!
  Var ska du göra fransförlängningen? Är sugen på det själv men vågar inte riktigt, orolig att det ska förstöra de egna fransarna. Tacksam för tips!
  Tips inför resan med Lillan; försök hålla igång henne på flygplatsen så somnar hon garanterat på planet. Om möjligt ”krångla” och be att få byta platser om det finns tomma platser så att ni kan lägga henne mellan er när ni flyger. Ha iduns handbagage under sätet framför för att det blir enklare att komma åt. Slappna av för är ni stressade så känner hon det! Jag har flugit ca 10 ggr med barn mellan 3 månader och 1,5 år och det har alltid gått bra! Glöm inte nappen vid start och landning eller amning/flaska! Kram

 2. maria 1 september, 2015 on 09:08 Svara

  Spännande dagar ni har framför er! Håller tummarna för en smidig flygresa :)

 3. Maddo - nybliven mamma 1 september, 2015 on 09:50 Svara

  Ååååh vad roligt det kommer bli för er. Jag har varit au pair i NY under ett år samt besökt staden ett par gånger efteråt… Det är alltid en wow upplevelse ? grattis till ert bröllop i förskott. Jag tycker det låter super mysigt med bara ni två under dagen, sen ha en fest hemma.
  Jag flög med min 4 månaders i början av augusti och det gick bra. Jag amma vid starta och landning. Hon tyckte det var lite läskigt att lyfta första gången, men jag tittade bara lugnt på henne så blev hon lugn.
  Lycka till ?

 4. Elina 1 september, 2015 on 10:17 Svara

  Lycka till med allt!! 😀 så spännande med ultraljud och trevlig resa! :-)

 5. AnsoAnna 1 september, 2015 on 10:45 Svara

  Tänk att det är dags nu.
  Stort lycka till med allt fina du!
  Kram

 6. Annika 1 september, 2015 on 11:25 Svara

  Häftigt att gifta sig i New York :-)
  Vi åkte till ett slott och gifte oss bara min man och jag. Vänner och familj blev lite sura och besvikna, speciellt hans föräldrar men att gifta sig är ju något man gör som ett par. Då ska man gå på magkänslan & göra det som gör en själv vill :-)
  Lycka till nu & njut njut njut!

 7. Frida 1 september, 2015 on 18:40 Svara

  Ha en underbar resa!

 8. Maria 3 september, 2015 on 11:44 Svara

  Ni gör helt RÄTT! Jag o min man gifte oss för tre år sedan o uppfyllde vår dröm. En intim vigsel i kapellet på Arlanda med föräldrar o syskon, en fantastiskt god middag efteråt, övernattning på hotellet inne på Arlanda o sedan flög vi till USA morgonen efter för bröllopsresa! För varje kyrkbröllop jag går på så blir jag ännu mer glad över att vi följde vårat hjärta o fick det perfekta bröllopet för oss ♡ All lycka till er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna