VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN BRÖLLOPSOUTFIT

IMG_6307

 

Jag har fått många frågor om min klänning som jag hade i lördags. Det är denna från Veromoda/Zalando, otrrrroligt prisvärd måste jag säga!

 

Skorna är dessvärre köpta på Skopunkten för några år sen så kan inte länka till dom. Löshåret är från Rapunzel of Sweden och det är helt klart där man ska köpa sitt löshår!

 

Min blivande man var så stilig i fluga så det pågår åter en mindre övertalningskapanj för att få honom att bära fluga på vårt bröllop haha. Men det spelar ju egentligen ingen större roll, viktigast är att han känner sig fin! Han kommer vara dösnygg även i slips såklart.


Kommentarer


 1. Andrea 11 augusti, 2015 on 09:01 Svara

  Hej,
  Vad hade de för klädsel angiven i inbjudan? Jeans på bröllop?
  Din klänning var super fin!

  • Evelina 11 augusti, 2015 on 09:09 Svara

   Kavaj och det var flera som bar jeans och kavaj 😉

 2. Josefin 11 augusti, 2015 on 09:20 Svara

  Jättefin klänning och fluga!
  Klädkod ”Kavaj” betyder dock inte just kavaj utan kostym i valfri färg, dvs att kavaj och byxa ej behöver vara samma tyg som i klädkod ”mörk kostym” och den får vara ljus. Jeans ska undvikas så länge det finns en klädkod.

  Om man känner brudparet och vet att jeans är ok är det ju såklart en annan femma men ovan är vad som generellt gäller för bröllop. Vissa kan nog ta illa upp och man kommer med annat än kostymbyxa.
  :)

  • Evelina 11 augusti, 2015 on 09:22 Svara

   Ja det är såklart väldigt olika, men detta brudparet är sköna och avslappnade, de ville nog bara att gästerna trivdes och hade kul :). Sån är jag med och skulle aldrig ta illa upp för att mina gäster skulle komma i kavaj och jeans, tycker att det viktigaste är att man liksom gör sig fin på sitt eget sätt. Det är ju inte så att nån hade t-shirt eller piké utan det var väldigt finklätt med kavaj och slips eller fluga på herrarna :)

 3. Erica 1 februari, 2016 on 22:37 Svara

  Rapunzel har riktigt bra hår (men aningen dyra kan jag tycka), finns ett ställe som heter extensionstore.se som säljer löshår med minst lika bra kvalité men är snäppet billigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna