VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MER FRÅN LÖRDAGEN

IMG_6246

IMG_6247

IMG_6255

Att få dela Nadja och Jimmys stora dag var underbart! De var så vackra, kärleken spirade överallt och det var inte många ögon torra efter solosång och löften om evig kärlek.

 

IMG_6264

Vår fina Karro var maid of honor och hon var det såklart med bravur!

 

IMG_6269

Girls ♥

 

IMG_6280

Efter kyrkan kördes brudparet iväg och vi andra körde vidare mot feststället för att vänta in dom för en kväll full med trevligheter, god middag och dans framåt midnatt.

 

IMG_6300

Jag och min älskade ♥

 

IMG_6311

Nästa gång är det våååår tur!!! 🙂

 

IMG_6313

Hela menyn var underbar men bäst var nog efterrätten, så enkel som glass. Italiensk glass med färska bär.

 

IMG_6314

Karros tal var helt klart det ROLIGASTE!! Alltså hon ÄR så rolig den kvinnan!

 

IMG_6324

Sen ballade min kamera ur och ville inte alls fokusera, varken i manuellt eller automatiskt läge. Men, kvällen fortsatte med bröllopstårta, bröllopsvals och därefter dans för hela glada gänget. Ett glatt gäng var det verkligen, vilka goa släkter Nadja och Jimmy har. Hennes farfar var liksom en av dom som svängde loss mest på dansgolvet haha. Jag älskade att få dansa med min blivande man, känna hans kropp mot min och andas bröllopanda. Som sagt, vår tur väldigt snart!

 

Från en dag av glädje till en kväll med tårar, min kväll började inte alls bra men det är just mannen ovan som får mig att känna att allt kommer bli bra oavsett.

 


Kommentarer


  1. Annika 10 augusti, 2015 on 20:06 Svara

    Av ren nyfikenhet, hur gör ni med efternamn? Har man läst din blogg ett tag sa la man ju precis märke till att din blivande man rakar ha samma efternamn som din förra man 😉 Kommer ocks ihag att det var ett efternamn som du (da) absolut inte ville ta? Gäller det fortfarande, eller hade det mer mer familjen bakom namnet att göra?

    • Evelina 10 augusti, 2015 on 20:26 Svara

      Haha ne det har mer med själva namnet att göra ;)… Han kommer ta mitt! Egentligen skulle vi vilja ta Ms föräldrars nya efternamn, alltså ett nytt släktnamn. Men vi vill att Elion ska heta samma och hans pappa vill inte att Elion ska heta det, eller ta dubbelnamn.

  2. Sandra 10 augusti, 2015 on 21:53 Svara

    Haha vad komiskt, har du hittat två män med samma efternamn 🙂

    • Evelina 11 augusti, 2015 on 06:49 Svara

      Jaa men det är ju inget ovanligt namn direkt ;)… Snarare ett av de vanligaste som finns! Så att två av ”alla mina män” har samma är väl inte jättekonstigt. Däremot är det ju lite synd att det är ett namn jag inte alls vill heta haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna