VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SAKNAD



Lycka är att få pussa på denna donnan och kalla henne min. Kan fortfarande inte riktigt förstå vilken TUR jag har som har fått en så fin familj. Mitt nya motto är happiness is the highest level of success.

Vet inte om jag har berättat om ärren på min arm? När jag var 6 år blev jag attackerad av en hund. Skyddade min hals med min arm, så ärren är en påminnelse om att om jag inte hade gjort så hade jag nog mest troligt dött, om hundens tänder hade slitit sönder min hals istället. Sen fattades det för mycket hud för att sy igen och min mamma tog försäkringspengarna, men vad spelar det för roll när jag fick behålla livet. Egentligen. För varje år som går lär jag mig mer och mer att det yttre inte spelar så stor roll. Skavanker har vi alla, det viktiga är att leva det liv man vill leva. Det är det som gör att man är lycklig den dagen man sitter där gammal och grå, oavsett utseende.





Idag hämtade M hem ett hörnskåp från stugan! Den och sockerlådorna som blev vedförvaring är alltså sånt som fanns i stugan när han köpte den haha… Så gratis shopping på sätt och vis ;).



 

Jag har tränat och klippt gräset idag, träning både och. Orkade bara framsidan men ändå. Det är ju en dag imorgon också ;). Efter gräsklippningen la jag mig under plommonträdet och väntade in M och Idun som var ute en sväng med barnvagnen. Vilken underbar sommardag! De har verkligen inte varit många, men oh så extra uppskattat det blir när solen väljer att titta fram.





En annan saknad solstråle är ju vår fina Elion. Vi facetimade från badrummet innan Idun skulle bada och nu vill vi att det ska bli lördag fort så att han kommer hem! Lite synd bara att vi ska iväg på Nadja och Jimmys bröllop just samma dag, hade ju velat vara hemma och pussa på Elion ungefär heeela kvällen ;).


Nu blir det glass och serie i soffan med min älskade.


Puss!


Kommentarer


  1. Camilla h 4 augusti, 2015 on 10:34 Svara

    Så fint skåp!! Tycker ni ska behålla originalfärgen ?

    • Evelina 5 augusti, 2015 on 20:10 Svara

      Njae, det är inte riktigt vår stil 😉

  2. Frida 4 augusti, 2015 on 10:34 Svara

    Jag längtar också till lördag, då kommer min (stora) pojk hem också! Nu när det börjar närma sig pirrar det verkligen i magen av längtan! Förstår att det känns lite dubbelt med bröllop samma dag, men tänk vad du kan krama på honom sen! <3

    • Evelina 5 augusti, 2015 on 20:10 Svara

      Jaaa!!

  3. Fride 4 augusti, 2015 on 11:53 Svara

    Hei Evelina:-)

    Har aldri kommentert på bloggen din før, men vil bare si at du virker som en fantastisk jente! Du har en så fin blogg som inspirerer massor:-)
    Så må jeg også si at alle har nok en del å lære av deg! Så sterk du er! Selv med en sånn barndom du har hatt virker du så utrolig motivert og lite bitter!! Det synes jeg er utrolig sterkt!
    Ønsker deg en fin dag!
    Kram från Fride i Norge

    • Evelina 5 augusti, 2015 on 20:09 Svara

      Sötaste du, TACK för dina fina ord!!
      Massa kramar och detsamma <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna