VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EFTERLÄNGTAD VECKA

Fy vad tråkigt det var att vakna upp utan M hemma. Idag är första arbetsdagen efter semestern så han åkte hemifrån redan strax efter 06. De här sex veckorna gick verkligen snabbt minst sagt! Typiskt att värmen kommer tillbaka nu men å andra sidan är det tack vare det dåliga vädret som vi har fått så mycket gjort hemma. Alla rum förrutom ett blivande sovrum har fått make overs och det får vi vara nöjda med. Det är vi väldigt nöjda med!

 

Igår efter jobbet hade vi fikadejt med blivande svärföräldrarna. Träffades på ett mysigt café med gammal inredning och goda räkmackor. Satt och pratade ända tills det blev sovdags för lilla Idun.

 

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt, mer än att bara ta det lugnt. Det behöver jag efter allt jobbade sista veckan och det ska bli så skönt att få vara en heldag med min favorittjej igen!

 

Och äntligen är veckan där Elion kommer hem igen här!! Längtar nästan ihjäl mig nu. Och igår var han lite ledsen för att han saknade mamma… Usch vad ont det gör i hjärtat. Detta är helt klart för lång tid ifrån! Får hoppas på kortare sommartripper fortsättningsvis.

 

IMG_6205

 

LOADS OF LOVE & GOOD VIBES till dig!

 

Kram/E


Kommentarer


  1. Anne-Lie 3 augusti, 2015 on 08:13 Svara
  2. Alexandra 3 augusti, 2015 on 08:31 Svara

    Ja men nästa sommar kanske det är ni som har honom så länge ? =) mysigt att få hem honom och vad han kommer bliglad för sitt rum! Får man se hur du inrett?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna