VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

YESTERDAY

Igår hade vi barnvaktspremiär på riktigt! Det kändes ovant men väldigt mysigt att få komma iväg en sväng bara vi. Idun är 4,5 månad så det är väl ungefär 5 månader sen det hände sist. Och är det nånting jag tror är otroligt viktigt för en relation så är det just att fortsätta dejta oavsett barn som kommer till världen, väldigt mycket på schemat och allt vad det kan vara. Jag som har det bagage jag har är livrädd för att jag och M ska glömma bort varandra som kärlekspar, och att komma ut själva om så bara för en liten stund känns som ett förebyggande för just det. Alla relationer kräver underhållning, vårdande och att man fortsätter se varandra, år efter år. Vi har ju inte ens varit tillsammans i två år men att bli gravida och föräldrar nästan direkt ger väldiga kontraster mot att vara nykära och ha all tid i världen för varandra. Men ett som är säkert är att jag bara älskar M mer och mer för varje dag, och jag kan fortfarande bli alldeles överväldigad av bara tanken på att just han blev min. Vilken tur att våra vägar möttes och att vi hittade till varandra till slut trots vissa omvägar.



På väg mot tant Karro som lånade vår skatt i ca 2 timmar. På vår väldigt fula entré som ska bli träsäck om förhoppningsvis inte alltför lång tid. Vilken enorm skillnad det kommer bli!



Jag var döhungrig efter dagens jobb när vi kom fram till restaurangen så vi beställde in nachotallriken med alla fyra dippsåser i väntan på huvudrätten.


 

Vilket resulterade i att jag inte ens rörde pommes fritsen eller guacemolen eftersom jag hade fullt upp med revbenen som var gudomliga! Vi har velat testa Texas longhorn länge nu och kände att det var värt väntan. Jag är inte så mycket för finfina restauranger utan trivs bäst på såna här ställen. Fokus på god mat och lite relaxed sådär. Det stod liksom pappershushållsrullar på bordet haha… Okej servetter är väl trevligt men att det liksom är lite sådär rough… Gillart!


 

Skål min älskling för allt vi är och allt som väntar oss!


Vi hade bordet fram till 20 men då höll Karro på att natta sin Elin så för att dra ut på tiden lite stannade vi till på MAX när vi körde hemåt, för en kaffe och lyxshake. Inte så romantiskt kanske, men det var också väldigt mysigt. Att få tid att prata om allt och inget och faktiskt inte bara om barn, även om dom, hus och bröllop var stora samtalsämnen såklart.


Kommentarer


  1. Cissi 2 augusti, 2015 on 19:43 Svara

    Mysigt, sådär är jag med , trivs bäst på ställen som inte är så over the top-fancy utan mer avslappnade 🙂

  2. J. 2 augusti, 2015 on 20:31 Svara

    Jag tycker inte att var man dejtar är det viktigaste, speciellt inte när det kommer till restaurang. Bara man får egentid och chansen att prata om allt mellan himmel och jord en stund! 🙂 Ser jättemysigt ut!

  3. Jessica 2 augusti, 2015 on 20:49 Svara

    Hihi såg din kille i GT idag!! Jobbigt att ni har sådana.problem med mördarsniglar. Har det blivit bättre efter hans hemmabyggda ölfälla?

  4. Alexandra 2 augusti, 2015 on 21:25 Svara

    http://www.expressen.se/gt/knepen–sa-stoppar-du-mordarsniglarna/
    Tror jag såg din blivande make i expressen idag?

  5. Nathalia 2 augusti, 2015 on 21:48 Svara

    Å så mysigt. Denna resurang är ju underbar. Sa till min make du och jag måste åka in snart och äta på denna resturang och ha dejt.

  6. Annika 3 augusti, 2015 on 06:21 Svara

    Vad fint att ni är noga med att vårda er parrelation. Jag önskar att vi var det med, men vi har absolut noll möjlighet till barnvakt. Tar vara på kvällarna när vi lagt barnen, då tänder vi ljus, tittar på film, pratar och lagar ibland lite extra god middag.
    Heja er! Kram

  7. Jennie-Hemmafru 3 augusti, 2015 on 07:38 Svara

    Ja det är nog sunt att komma ut på date med sin käresta mellan varven om möjlighet finns. Jag och min man brukar komma iväg ibland. Häromveckan tex var vi på pinchos och käkade följt av bio =) Varit gifta i ca 5.5 år nu och ett par sen 2007 <3 Ha en fin dag!

  8. Cecilia 3 augusti, 2015 on 18:49 Svara

    Ja visst är det viktigt att dejta! Vi har barn som är 15 och 19 år. Nu har vi ”börjat om” som familjehem åt en 10-årig pojke så nu behövs det helt plötsligt barnvakt igen men det finns ju på hemmaplan som tur är 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna