VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WE ♥ PANEL

Bild 2015-06-30 kl. 11.20 #4

Det fattas foder och lister, men TAKPANELEN ÄR FÄRDIGMÅLAD! Igår målade jag den tredje och sista omgången på kökstaket. Vi har mycket panel hemma och vi älskar’t! Här ser ni tre takpanel som möts – matdel/hall, kök och vardagsrum. Köket som är bakom mig får nog ny takpanel om ungefär hundra år när det är dags att göra om köket, så att det blir samma panel som där jag står. I vardagsrummet ska vi dessutom ha en panelvägg, den väggen där TV:n kommer hänga.

Alltså så skönt att bocka av just takmålningen. Jag har penselmålat kontoret, köket, hallen, matdelen och vardagsrummet (med hjälp av M halva vardagsrummet en runda) och det blir ju rätt många timmar när man räknar på det. Vilket jag inte gör haha. Galet skönt att ha det avklarat!

Och jag kommer aldrig aaaaldrig igen måla med billig färg och billiga penslar. Dumt att vi valde det i början även om det var på rummen som vi bara snabbrenoverade tillfälligt för när det gäller vissa saker får man verkligen vad man betalar för. Till slut hade jag en bra pensel som krav och vi köpte även färg på Flügger och vilken skillnad! Vet inte hur jag ska beskriva det mer än att det var som att smeka på färgen med penseln, gentemot att typ skrubba in den haha…

Bild 2015-06-30 kl. 11.22 #4

Är även glad för att mitt hår har växt till sig i en växtspurt. Trodde jag förstört det helt efter den dåliga hårförlängningen men så bytte jag schampo och balsam och voila!

Har inte tonat det på evigheter heller så det mörkaste är på väg bort vilket jag gillar. Vill tillbaka till så nära min egen hårfärg som möjligt och bara använda den där toningen jag hittat som är ungefär som den men som är perfekt att slänga i för att få det där glansiga och lilla extra.


Kommentarer


  1. Sandra 30 juni, 2015 on 13:37 Svara

    Har du stått på golvet och haft långt skaft på penseln eller stått på trappstege? Ska snart ta tag i all panel vi har i gillestugan så jag suger åt mig tips!
    Gärna tips på vilket schampo också då jag har amningshår och behöver alla tips som finns 🙂

    • Evelina 30 juni, 2015 on 13:54 Svara

      Har använt trappstege, taknocken är 2.80 i vardagsrummet så hade inte gått annars 😉
      Redken all soft är min favoritserie! Har använt det och gula elvital balsamet nu på sistone 🙂

  2. Inne hos Ina 30 juni, 2015 on 13:49 Svara

    Har också penselmålat paneltak. Ena gången i en hall där maken hade lånat hem grejer från jobbet så det ändå gick ganska smidigt att stå och nå. Andra gången hade maken bytt jobb så jg stod på en köksstol och nådde knappt upp 😉 Så jobbigt och tråkigt, men ack vad fint det blev sedan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna